CHP’li Başkan Demir Şoförleri Ziyaret Ederek Günlerini Kutladı

CHP’li Başkan Demir Şoförleri Ziyaret Ederek Günlerini Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Dünya Şoförler Günü dolaysıyla Fethiye’deki şoför esnafı temsilcilerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Başkan Demir ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan şoförlerin bir yanda nafakasının peşinde koşarken diğer yanda önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini söyledi.

30 Kasım Dünya Şoförler Günü kapsamında  Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı, Fethiye Taksiciler Kooperatifi  Başkanı  Çağdaş Kocayiğit ve Ölüdeniz Dolmuş Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde şoför esnafının temsilcilikleri nezdinde tüm şoförlerin gününü kutlayan Başkan Demir, Şoförlük mesleğini icra edenlerin gerek pandemiden gerekse her geçen artan girdi fiyatlarından en çok etkilenen meslek grubu olduğunu belirtti.

İnsanlığın var oluşundan bu yana en temel ihtiyaçlardan birinin de ulaşım olduğunu ve günümüzde bu görevi şoförlerin üstlendiğini kaydeden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, özellikle pandemi sürecinde şoförlerin fedakarlığının yadsınamayacağını söyledi.

Hayat ve yol şartlarındaki zorluğa rağmen, şoförlerin büyük bir sorumlulukla üstlendikleri görevleri başarıyla sürdürme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Demir, “Zor koşullar altında hizmet veren şoförlerimiz pandemi sürecinde en çok fedakarlık gösteren meslek gruplarının başında yer almıştır. Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde hiçbir maddi menfaat gözetmeden taşıma hizmeti veren şoför esnafımız her zaman taşıdığı sorumluluğun bilinci ile hizmet verme gayreti içinde olmuştur” diyerek ekmeğini direksiyon sallayarak kazanan tüm meslektaşlarının 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutladı.

Şoförlük mesleğini icra edenlerin gerek pandemiden gerekse her geçen artan girdi fiyatlarından en çok etkilenen meslek grubu olduğunu kaydeden Demir, şoförlüğün normal bir meslek olarak değil kamu hizmeti olarak değerlendirilmesini istedi.Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir