MHP’li Cura “Şoförlük Sadece Araç Kullanmak Değil Önemli Bir Sorumluluktur”

MHP’li Cura “Şoförlük Sadece Araç Kullanmak Değil Önemli Bir Sorumluluktur”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Dünya Şoförler Günü dolaysıyla Fethiye’deki şoför esnafı temsilcileri Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar ve Ölüdeniz Dolmuş Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı’yı ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretler sonrası kısa değerlendirmede bulunan MHP’li Cura, şoförlük esnafının çok önemli bir meslek olduğunu belirterek, tüm şoförlere kazasız belasız günler diledi.

30 Kasım Dünya Şoförler Günü kapsamında  Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ve Ölüdeniz Dolmuş Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı’yı ziyaret ederek tüm şoför esnafının günlerini kutlayarak kazasız ve belasız günler diledi.

Şoförlerin, gece demeden, gündüz demeden, hayat ve yol şartları her ne durumda olursa olsun, can ve yük taşıyarak büyük emek sarf ettiklerini vurgulayan MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, açıklamasında şunları söyledi; “Gece demeden, gündüz demeden, hayat ve yol şartları her ne durumda olursa olsun, can taşıyorlar, yük taşıyorlar, büyük emek sarf edip, ailelerinin nafakasını sağlıyorlar. Birçoğu işi gereği, canı gibi sevdiği evlatlarından, kısacası ailesinden uzakta, aracının göğsüne koyduğu resimlerle hasretini gideriyor, onlara kavuşacağı günü iple çekiyor. Şoförlerimiz yükünün yanı sıra, dert de taşıyorlar. Zor koşullar altında, helal kazanarak, hayatlarını devam ettiriyorlar. Kendilerini çevreleyen olumsuzluklara rağmen şikayet etmeden, işlerini en iyi şekilde yapıp, çok önemli bir hizmeti yerine getiriyorlar. Sağ olsunlar. Tüm şoför camiamızın, esnaflarımızın 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü, kutluyorum. Hayırlı yolculuk, bereketli işler olsun” dedi.

Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir