Fethiye Belediyespor Ligde Çıkışa Geçmek İstiyor

Fethiye Belediyespor Ligde Çıkışa Geçmek İstiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, evinde ağırladığı Akhisar Belediye Basketbol takımını 80-76 mağlup ederken, Baş Antrenör Alkım Ay, son haftalarda iyi basketbol oynadıklarını belirterek; “Kötü oynadığımızda da kazanabilmek önemli. Grubumuzda çıkışa geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde 9 maçta 3 galibiyet 6 yenilgi alan 12 puanla 12. Sırada bulunan Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Akhisar Belediyespor Basketbol takımı önünde zorlanmasına rağmen, son çeyrekte attığı basketlerle karşılaşmayı 80-76 kazanmasını bildi. Fethiye Belediyespor Basketbol sporcuları maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Soyunma odasında galibiyet coşkusu yaşayan oyuncular, bu hafta deplasmanda oynayacakları Akran Gemlikspor maçını kazanma sözü verdiler. AkhissarBelediyespor maçını geride bırakan mavi beyazlılar, Baş Antrenör Alkım Ay yönetiminde deplasmanda oynayacakları Akran Gemlikspor maçı hazırlıklarına başladı.

Fethiye Belediyespor Basketbol Baş Antrenörü Alkım Ay, “Son haftalarda iyi basketbol oynuyoruz. Mersin maçını kazandık. Uzatmada kaybettiğimiz Bornova maçında da pozitif basketbol oynadık. Bugün kötü günümüzdeydik. Oynamak istediğimiz kaliteli basketbolu sahaya yansıtamadık. Böyle günlerde de kazanabilmek önemli. Rakibimiz Akhisarspor’un son sırada olması, galibiyetinin bulunmaması, kimseyi aldatmasın. 2-3-4 sayı ile kaybediyorlar. İyi bir ekip. Bizim için önemli galibiyetti. Bunu önemsiyoruz. Kötü günümüzde olmamıza rağmen, seyircimiz kazanmamızda etken oldu. İnşallah kazanmaya devam ederiz. Gemlik deplasmanında da kazanmak istiyoruz” dedi.

Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Durak sporculara yaptığı konuşmada; “Güzel oynuyoruz. Bugün olduğu gibi kazanabiliyoruz da. Şimdiye kadar oynadığımız maçları da iyi oynayarak kazandık. Ezilmedik. Ezdik, yenildik. Hak ettiğimiz bazı maçları kaybettik. Hiçbir zaman da Fethiye Belediye Başkanımız ve yönetim kurulumuz, kötü bir sonuç düşünmedik. Kazanmaya devam edeceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye Belediyespor Basketbol Genel Koordinatörü Miraç Doğan, sporculara yaptığı konuşmada; “Galibiyet için emeğinize sağlık. Bu maçı biraz küçümsediniz mi bilmiyorum. Bu maçın zor geçeceğini biliyordum. Geriden gelip, maçı kazandık. Biz bizim sorumluluklarımızı biliyoruz. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir