Fethiyespor Karşıyaka Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor

Fethiyespor Karşıyaka Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor

Fethiyespor Cumartesi günü kendi seyircisi önünde karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Karşıyaka müsabakasında kart cezalısı Serhan Yılmaz’ın  kadroda yer alamayacağı öğrenilirken, Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, ““İç sahada olan bu serimiz inşallah önümüzde ki haftanın maçına da yansır. Karşıyaka maçı hazırlıklarımız aralıksız sürüyor. 12. adam taraftarımızın da desteği ile bu müsabakayı da kazanarak serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor  Cumartesi kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta  Fethiye’de oynanan maçta Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek puanını 34’e çıkaran ve en yakın rakibi 28’er puanlı Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ve Esenler Erokspor takımları ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkararak liderliğini sürdüren Fethiyespor’da gözler Karşıyaka maçına çevrilmiş durumda.Karşıyaka maçını da kayıpsız atlatarak liderliğini ve aradaki puan farkını korumak isteyen lacivert beyazlı ekibin Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, hedeflerinin Karşıyaka maçını da kazanmak olduğunu belirtti.

“Taraftarlarımızı Bekliyoruz”

Takımda tek eksiğin cezalı Serhan olduğunu belirten Dinçel “Karşıyaka karşılaşmasında Bir eksik oyuncumuz var. Oda kart cezalısı Serhan Yılmaz. Sakat oyuncumuz yok. Fethiyespor taraftarıyla güçlü. İç sahada oynadığımız her maçı taraftarıyla kazanmasını bildi. İnşallah yine bu hafta 12.adam tribünde yerini alacak. Sayısal olarak Karşıyaka maçında tribünlerin artık göstermesini bekliyoruz”dedi.

Lige gol ortalaması yüksek bir şekilde başladıklarını ve son günlerde gol ortalamasının düştüğüne dikkat çeken Dinçel,  “Bizim takımımız grubun ve liglerin en çok gol atan takımı. Gollerimiz son haftalara doğru azalma gösterdi. Bunu da şu şekilde yorumluyorum. Her takım birbirini daha iyi tanımaya başladı. Daha fazla önlem almaya çalışıyor. İnşallah Karşıyaka maçında daha özenli daha dikkatli olacağız” diye konuştu.

“Karşıyaka Güçlü Bir Takım”

Cumartesi günü karşılaşacakları Karşıyaka takımı içinde görüşlerini aktaran Dinçel “Karşıyaka büyük bir camia. İsmi büyük kendisi büyük. Her ne kadar bugün 3. Lig’de olsa da futbol kültürü ve camiasıyla bir süper lig takımı. Ligde bulunduğu konum kolay lokma olarak değerlendirilmemeli. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Biz de hedefimize ulaşmak için her engeli aşmaya çalışacağız” ifadelerinde bulundu. Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir