Başkan Adayı Duru, “Lütfen Bu Tabelayı Yeniletin”

Başkan Adayı Duru, “Lütfen Bu Tabelayı Yeniletin”

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, odaya ait tabelaya dikkat çekti. Başkan Adayı Duru, oda başkanı ve yönetiminden eskiyen ve bir yüzü okunmayan tabelanın yenilenmesi çağrısında bulundu.

Söz konusu tabelanın Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’na yakışmadığını kaydeden Başkan Adayı Emin Duru, tabelanın yenilenmesini istedi. Başkan Adayı Duru, göreve seçildikleri takdirde ilk işlerinin tabelayı yeniletmek olacağını ifade etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, “22 metrelik yol üzerindeki odamızın adresinin kolay bulunması için, oda binamız alındığında yapılan tabela. Bir tarafı hiç okunmuyor, diğer tarafı da kötü durumda. Sayın başkanım ve oda yönetim ve denetim kurulunda görev yapan arkadaşlar, bu tabela yakışıyor mu odamıza? Değerli esnaf arkadaşlarım sizlerin takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Duru, “Sayın başkanım, bu tabelayı lütfen yeniletin. Bir yönetim ve oda başkanı bu kadar mı duyarsız olur? Bunun yenileneceğine inanıyorum takibini de yapacağım. Eğer yine de yapılmaz ise seçim sonrası esnaflarımız bize teveccüh gösterirse ilk işimiz bu olacak. İşte bu ve benzeri durumlar yüzünden başkan adayı oldum. Daha iyi hizmet verebilmek adına, üyelerimizin sorunlarıyla genel anlamda daha çok ilgilenmek adına, mevcut başkanımızdan daha iyi hizmet yapacağıma, yürekten inanıyorum. Kendime ve ekibime güveniyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir