Rehabilitasyonlar Ankara’da Buluştu

Rehabilitasyonlar Ankara’da Buluştu

Özel Özel Eğitim Kurumları Derneğinin 8. Olağan Genel Kurulu Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde 7 bölge ve 81 ilin katılımıyla gerçekleşti.

Özel özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu, Federasyonun Yönetim-Denetim Kurulları, Disiplin Kurulu, Bilim, Strateji ve Eğitim Komisyonu ve Hukuk Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.  Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı Salih Dündar’ın ve Muğla’da bulunan Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezleri kurucularının da katılımıyla 3 gün süren toplantı tüm üyelerle gerçekleşti.

Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı Salih Dündar: Ankara’da yapılan bu seçime tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla ilimizde de yoğun bir katılım oldu. Yunus Kılıç güven tazeleyerek tekrar Genel Başkanlığımıza devam edecek. Muğla ili olarak bu seçimden güçlenerek çıktık. Bölgemizi temsilen benimle birlikte birçok kurum ve kurucular da oradaydı. Verilen kararlarda Muğla bölgesinden Disiplin Kurulu ve Bilim Strateji ve Eğitim Komisyonunda ben varım. ÖZEKUR Yönetim Kurulunda Eylem Tan, Yüksek İstişare Kurulunda Mehmet Tan var. Amacımız burada Muğla’daki kurumlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek. Hem bölgemizden katılım gösteren arkadaşlarımıza hem de federasyonumuza teşekkür etmek istiyorum. Özel gereksinimi olan bireylerimize ve ailelerimize daha iyi hizmet vermek için 3 gün boyunca Ankara’da çalışmalar yaptık. Başta Genel Başkanımız Yunus Kılıç’a, kurullara seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Meclis’teki vekillerimize, Grup Başkan Vekillerimize, Üst Düzey Yöneticilere, Federasyonumuzun hazırlamış olduğu dosyalar teslim edildi. Maliye Bakanlığı ile görüşmeler yapıldı. Amacımız Hizmetimizi daha iyi tanıtmak, sorunları çözüme kavuşturmak. Çok verimli bir çalışma oldu. Dolu dolu illerimize geri döndük. Çok daha iyi bir süreç bizleri bekliyor. Bütün Vekillerimize, siyasi temsilcilerimize, teşekkürlerimi sunuyor, ekip arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir