Muhtar Köse, Mahalle Halkının Taktirini Toplamaya Devam Ediyor

Muhtar Köse, Mahalle Halkının Taktirini Toplamaya Devam Ediyor

Fethiye’nin başarılı ve çalışkan muhtarlarındanAkarca  Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse mahalle halkından taktir toplamaya devam ediyor. Mahalle aralarındaki görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarını kendi imkanları ile sildiren muhtar Cevdet Köse’ye, özellikle sosyal medya üzerinden vatandaşlar teşekkür edip, “Sana güvenimizi boşa çıkarmadın. Sokağımızı bu çirkin görüntüden kurtardığınız için teşekkür ediyoruz  Muhtarım” paylaşımında bulundular.

Fethiye’de gerek yaptığı sosyal proje çalışmaları, gerekse de mahallesinde yaptığı başarılı hizmetlerle vatandaşlar tarafından ilgi ve taktir toplamaya devam eden Akarca  Mahallesi Muhtarı  Cevdet Köse, son yaptığı hizmet ile de mahalle halkından oldukça taktir topladı. Muhtar Cevdet Köse mahalle arasındaki duvarlar başta olmak üzere çeşitli yerlere kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyalarla gelişi güzel yazılan yazı şekillerini boyatarak sildirdi.

Bu çalışmanın ardından kötü görüntülerin ortadan kalktığını gören mahalle halkı gerek bireysel olarak, gerekse de sosyal paylaşım sayfalarından bu örnek çalışmasından dolayı muhtar Köse’ye teşekkür ettiler.

Mahallesindeki farklı  noktalarda kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyalarla duvarlara yazılan yazılan kötü görüntü ortaya çıkardığını belirten Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse, “Vatandaşlarımızın da bu konuda bir takım talepleri oldu. Ve yazıları kendi imkanlarımız ile ortadan kaldırdık. Bizim görevimiz halkımızın isteklerini yerine getirmek ve onlara hizmetkarlık yapmak. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bana” ifadelerinde bulundu. Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir