Muğlalı İş İnsanı Mevlüt Acar, Öğrencilerle Buluştu

Muğlalı İş İnsanı Mevlüt Acar, Öğrencilerle Buluştu

Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Muğlalı iş insanı Mevlüt Acar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, ülkemizi ve Muğla’yı dünya çapında temsil eden başarılı iş insanı Mevlüt Acar’ın konuk olduğu söyleşi düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Artay Yağcı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personelinin katılımıyla gerçekleşen söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşi öncesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Muğla’ya hizmet eden iş insanlarının yaşam öykülerinin anlatıldığı “Nasıl Başardım?” adlı biyografik belgesel serisinin ilk bölümü izletildi.

Ardından Mevlüt Acar, yaklaşık yarım asırlık yaşam tecrübesini, hayallerini ve hedeflerini öğrencilerimize aktardı. Söyleşide Mevlüt Acar, öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Program, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in Mevlüt Acar’a teşekkür belgesi ile Üniversite tarafından üretilen hijyen kitini takdim etmesinin ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir