Fethiye’de Çaldılar, Antalya’da Yakalandılar

Fethiye’de Çaldılar, Antalya’da Yakalandılar

Fethiye’de geçtiğimiz günlerde İngiliz’lerin yaşadığı lüks villada  hırsızlık yapan üç şüpheli Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu Antalya’da yakalandılar. Fethiye’ye getirilen hırsızlık şüphelileri, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile tutuklanarak  Eşen Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Fethiye’nin  Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiinde iddiaya göre geçici ikamet eden İngiltere vatandaşı olan MaxRobinson ve JoshCox isimli şahısların kalmış oldukları villada uyudukları esnada saat 03.00 sıralarında balkon kapısından üç kişi villaya girdi. Villaya giren hırsızları ev sahipleri fark etti. Ardından çıkan arbede de hırsızlar ev sahiplerini bıçakla yaraladıktan sonra içerisinde yaklaşık 20 bin Pound kripto para bulunan 2 adet laptop 700 Pound para, 2 adet cep telefonu 2 adet pasaport ile 2 adet ceket malzemelerini çaldılar.

İhbar üzerine olaya Fethiye JASAT Timleri, İstihbarat Timi ve Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı  ekipleri müdahale etti.

Olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmada, villanın güvenlik kamera kayıtları incelenmesi sonucunda , şüpheli şahısların mağdurlara ait villanın yan tarafında bulunan villada ikamet eden Fas uyruklu M.A.S., A.A.K. ve S.A. isimli şahısların olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin  34 plakalı kiralık aracı kullandıkları  ve yurt dışına çıkmak için Antalya Havaalanı’nda oldukları değerlendirilerek Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı  birimlerine gecikmeksizin bilgi verildi. Yurtdışına çıkış yapmadan hırsızlar çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı.

Fethiye Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler Antalya’dan  Fethiye’yegetirilerek tamamlanan adli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. MaxRobinson ve JoshCox’un çalınan eşyaları eksiksiz olarak teslim edildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir