Fethiyespor Dolu Dizgin

Fethiyespor Dolu Dizgin

  1. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda grubun iddialı takımlarından Edirnespor’u 1-0 yenerek, liderliğini sürdürürken; camiada büyük sevinç yaşattı. Fethiyespor’un en yakın rakibi ile puan farkını 9’a yükseltmesi, taraftarlarını coşkuya boğdu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, galibiyeti taraftarlara armağan ederken; “3 puanı almak için ağır bir sahada inanılmaz bir mücadele ortaya koyan takımımız sonunda istenilen galibiyeti aldı” ifadelerini kullandı. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise; “Bir zorlu deplasmanı da galibiyetle kapattık. Hedefimize adım adım ilerliyoruz” diye konuştu.

Fethiyespor gurubunda iyi bir çıkış yaparak, arka arkaya aldığı galibiyetlerle hedefine adeta koşuyor. Fethiyespor’unEdirnespor’u da 1-0 yenerek, haftayı 3 puanla kapatması, Fethiye kentine şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı. 16 karşılaşmada 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ile 40 puana ulaşan Fethiyespor tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşıyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile bu sezon adeta bir destan yazan Fethiyespor, şampiyonluğa koşuyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Edirnespor maçı galibiyetini taraftarlara armağan ederek; “Edirne maçı bizim için kritik bir eşikti. Futbol oynamaya elverişli olmayan bir zeminde oynadık. Tabiri caizse çamur ve kaygan zeminde müsabakayı oynadık. Oyuncularımız inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Özellikle müsabakanın 65. dakikasından itibaren tamamen oyunu rakip yarı alan ve ceza alanında oynadık, 3 puanı almak için inanılmaz mücadele eden takımımız sonunda istediği galibiyeti aldı. Bu hafta ilk yarının son maçı olan Derince Belediyespor ile iç sahada kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maça 12. Adam olan tüm Fethiyespor sevdalılarının desteğini bekliyoruz. 12. Adamla birlikte çok güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, zor bir rakiple oynadıklarını belirterek; “Saha ve hava şartları oyunumuzu olumsuz etkiledi. Ancak hocamızın nezaretinde bu maça futbolcularımız çok iyi hazırlanmıştı. Takımımız maç öncesinde de iyi motive edildi. Hemen hepsi sahaya yansıyınca galip gelmesini iyi bildik. Hedefimize adım adım ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir