AK Partililer Muğla’da Buluştu

AK Partililer Muğla’da Buluştu

AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programını 11-12 Aralık Tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in yönetiminde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla 81 ilde teşkilat içi eğitim programı düzenledi. Birbirinden farklı isimlerin konuşmacı olarak teşrif ettiği programa Muğla İl ve İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik  Kolları Başkanlıklarına bağlı yöneticiler katılım sağladı.

11 Aralık Cumartesi başlayan ve tüm katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda İl Başkanı Kadem Mete’nin açılış konuşmasının ardından Ak Parti Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın ‘ AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider ‘ sunumuyla devam eden Programda Ömer İleri’nin Savunma Sanayi – Teknoloji – Ulaştırma konulu sunumu oldu. Daha sonra Mustafa Ataş-Teşkilatın El Kitabı, Hakan Çavuşoğlu-Dünya’nın yeni Yıldızı Türkiye’yi anlatırken son olarak “VehbiVakkasoğlu’nun“Ak Değerler” konulu sunumuyla günü tamamladı.

12 Aralık Pazar günü ise program yoğun bir katılımla devam ederken ilk olarak  Zafer Şahin Siyasal İletişim ve Yeni Medya anlatımıyla açılışı yapmış oldu. Daha sonra Muhammet Alpkent’in Etkili İletişim Sunumu ve Ayşe Sula Köseoğlu’nun Reformcu Ak Belediyecilik konulu sunumuyla devam ederkenAbdurrahman Uzun’un Motivasyon sunumuyla program sona erdi.

İki gün boyunca programda bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk : ‘’Ak Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi Muğla Eğitim Programına’ İlçe teşkilat mensuplarımızla birlikte iştirak ettik. Birbirinden önemli konuların işlendiği programımızda alanında uzman misafirlerimiz tecrübelerini ve bilgilerini bizlere aktardılar.  Çokfaydalı bir eğitim oldu.Bizlerde sahada bu bilgileri vatandaşlarımıza çok daha doğru ve etkili bir şekilde aktaracağız. Genel Merkezimizin Teşkilat Akademisi Programı kapsamında değerli dava arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve emeği geçen tüm eğitimcilerimize gösterdikleri ilgi, alaka ve bizlere aktardıkları bilgiler için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir