Amatör Liglerde Haftaya Bakış

Amatör Liglerde Haftaya Bakış

Muğla’da amatör liglerde oynanan mücadeleler, büyük çekişmeye sahne oldu. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Muğlaspor evinde farklı kaybederken; 1. Amatör Lig’de yer alan Yeni Mahalle Kültürspor, Çamköyspor’u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta bulunan Muğlaspor, evinde Alaçatıspor’a 5-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar 4. dakikada Ayhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada Tolga’nın golü maça eşitliği getirirken, konuk takım 45+3. dakikada Bahtiyar’ın golü ile 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 59. dakikada Halit, 66. dakikada Yavuz ve 69. dakikada Burak’ın golleri ile farkı açan Alaçatıspor, sahadan 5-1 galibiyetle ayrıldı. Bölgesel Amatör Lig’de yer alan diğer temsilcimiz Yatağanspor ise deplasmanda karşılaştığı BornaYeşilovaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Alınan sonuçların ardından Yatağanspor 10 puan ile 5. sırada yer alırken; Muğlaspor ise 6 puanla 8. sırada bulunuyor.

  1. Amatör Lig C Grubu’nda Yeni Mahalle Kültürspor, Çamköyspor’u 3-0 mağlup etti. Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşmaya Candemir, Aykut, Bahadır, Serdar, Oğuzhan, Hüseyin, Lokman, Kenan, Çağdaş, Yasin, Ömer ilk 11 ile çıktı. Sarı siyahlı ekibi galibiyete taşıyan golleri Oğuzhan, Hüseyin ve Lokman kaydetti.

Grupta oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı;

Fethiye Gençlik Hareketi 10-Köyceğiz Sportif 1

Köyceğiz Belediyespor 2-Günlükbaşıspor 0

Yeşilüzümlüspor 2-Karaçulhaspor 2

Sonuçlara göre oluşan puan durumuna göre 15 puanda bulunan Karaçulhaspor birinci, 13 puanlı Yeni Mahalle Kültürspor ikinci, aynı puan ve averajla Yeşilüzümlüspor üçüncü, 11 puandaki Fethiye Gençlik Hareketi dördüncü, 9 puana sahip Günlükbaşıspor ise beşinci sırada. 7 puanlı Köyceğiz Belediyespor altıncı, 6 puandaki Çamköyspor yedinci ve puanı bulunmayan Köyceğizsportif 8. sırada yer aldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir