Sanayi Esnaflarından Soydemir’e Yoğun İlgi

Sanayi Esnaflarından Soydemir’e Yoğun İlgi

Fethiye’de aralıksız 15 yıldan bu yana Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını sürdüren Mehmet Soydemir 4. dönem başkanlık yarışına büyük bir hızla başladı. Başkan Soydemir ekibiyle birlikte Fethiye Sanayi Çarşısında esnafları tek tek ziyaret ederek, destek turlarını sürdürdü. 8 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda iki aday ile yarışacak olan mevcut başkan Soydemir, bu ziyaretlerde Fethiye esnaf ve sanatkarları için yaptıkları hizmetleri anlatıp, yeni dönem için de destek istedi. Esnaflar Soydemir’e destek olacaklarını belirtip; “Sizler bu güne kadar hep yanımızda oldunuz. Bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz. Verdiğiniz bu çabalar için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Fethiye’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu için adaylar tempoyu arttırırken; kimi dükkanlara astırdığı afişlerle dikkat çekip yarışta öne çıkmaya çalışırken; kimi aday sosyal medyadan yayınladığı tanıtım videolarıyla esnafa ulaşıyor. 4750’ye yakın üyeyi mahalle mahalle ziyaret eden adaylar, hemen her gün değişik etkinliklerle gönül almayı sürdürüyor.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir de kongre tarihini açıkladıktan sonra aday olduğunu belirtip yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahaya indi. Soydemir Fethiye Sanayi Çarşısından başlattığı tempolu ziyaretlerde esnafları hem kongreye davet ediyor, hem de bu güne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları hatırlatıyor. Mevcut başkan ve başkan adayı Soydemir de Sanayi esnafları tarafından ilgiyle karşılanırken; “Bu güne kadar sizlerin yanında olduk. Hemen her konuda esnaf ve sanatkarlarımızı her yerde en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğiz. Çıraklık Eğitim Merkezinin gelişmesi, yeni uygulamalı motor atölyesi yapımı için sizlerle beraber gayretler sarf ettik. Yaşlı Bakım Merkezi için yer alınmasını sağladık. Esnaf Hastanemizden esnaf ve sanatkarlarımızın indirimli sağlık hizmeti için destekler verildi ve verilmeye devam ediyor. Ayrıca yangın sel gibi afetler yaşayan esnaf ve sanatkarlarımızı maddi ve manevi destekler sağladık. Pandemi öncesi esnaflarımıza yabancı dil eğitim kursları sağlandı. Pandemi döneminde de siz esnaf ve sanatkarlarımızın karşılaştığı zorlukları üst birlik aracılığıyla ilgili bakanlara ulaştırıp, destekler sağlanmasına gayret ettik” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir