Lider Fethiyesporu Taraftarlar Hava Limanında Karşıladı

Lider Fethiyesporu Taraftarlar Hava Limanında Karşıladı

TFF 3. Lig 3. Grup 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Edirnesporu  mağlup olan Fethiyespor, havalimanında Lacivert beyazlı taraftarlarca karşılandı.

Edirne 25 Kasım Stadında oynanan müsabakadan karşılaşmanın 85’inci dakikasında Nurettin Çakır’ın ayağından gelen golle, Edirnesporu 1-0 mağlup ederek ligde 13’üncü galibiyetini alan Lacivert Beyazlılar, mağlup ayrılan ve Spor Toto Süper Lig’de 27 maçlık yenilmezlik serisi son bulan bordo-mavililer, maçın ardından uçakla Dalaman’a döndü. Lacivert Beyazlı  takımı, Dalaman  Havalimanı’nda bir grup taraftar karşıladı.

Meşaleler yakarak, çeşitli tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takımlarına moral verdi. Taraftarların desteği altında takım otobüsüne binen Lacivert Beyazlı futbolcular, daha sonra kara yolu ile konvoy eşliğinde Fethiye’ye geldiler.

Fethiyesporlu taraftarlara ilgileri için teşekkür eden Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, “Buraya kadar geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Ayağınıza sağlık. İnşallah bu kutlamaların daha güzelini şampiyonluk sonucu yaşarız. Biz inandık, bu takım inandı. Lütfen sizde inanın. Sonuna kadar bu takımın ardında 12’nci adam olarak yer almaya devam edin” ifadelerini kullandı.

Edirne deplasmanından alınan 3 puanın çok önemli olduğunu belirten Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, “Çok mutluyuz. Art arda galibiyetler alarak 3’er puanları hanemize yazdırmak elbette gurur verici. En yakın rakibimizle puan farkını da açtık. Aradaki fark 9’a çıktı. Bu hafta kendi sahamızda Belediye Derince Sporu ağırlayacağız. İnşallah kendi saha avantajımızı ve seyirci desteğimiz ile bu müsabakayı da kazanmak istiyoruz. Taraftarımıza da bu muhteşem karşılamaları için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir