Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Fethiye Atatürk İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Cahit Arsal (51), rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Evli 2 çocuk babası Cahit Arsal için sabah saatlerinde Taşyaka Mahallesi’nde bulunan evinin önünde helalleşme programı düzenlendi. Gerçekleşen programa Fethiye Atatürk İlkokulu Müdürü İsmet Hasgül, okul müdürleri, öğretmenler, kurum temsilcileri ve aile yakınları katıldı. Hüzünlü ve duygusal anların yaşandığı programda; Kuran-ı Kerim okunurken, dualar da edildi.

Törende konuşan Fethiye Atatürk İlkokulu Müdürü İsmet Hasgül, “Cahit kardeşimizi sonsuzluğa uğurluyoruz. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Ben okul müdürü olarak değil, 26 yıllık bir arkadaşı olarak söylüyorum. Halk tabiriyle adam gibi adamdı. Vatanını, milletini, bayrağını, ezanını, devletini ve öğrencilerini seven; hiçbir zaman bu değerlerinden taviz vermeyen, kendi sağlığından taviz verip, öğrencilerinin eğitiminden taviz vermeyen birisiydi. Biz ondan razı olduk, Rabbim de ondan razı olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Cahit Arsal’ın cenaze namazı öğle namazına müteakiben Ortaköy Mahalle Mezarlığı’nda kılındı. Daha sonra Cahit öğretmenin naaşı aynı mezarlıkta bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir