Arıkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Arıkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’nin değerli simalarından Çiçek Market sahibi Nuri Arıkan 71 yaşında vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası Arıkan, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği kurucu başkanı  ve onursal başkanı olan Nuri Arıkan, geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 71 yaşında vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Nuri Arıkan’ın ani vefatı ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Fethiye’de yıllardır esnaflık yapan Nuri Arıkan, Fethiye’de Zihinsel Özürlüler Derneği kurucu başkanı olarak, ilçedeki rehabilitasyon merkezinin yapılmasında büyük emek sarf etmişti.

Nuri Arıkan için Fethiye Merkez Yeni Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze merasimine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,  başkan yardımcısı Oğuz Bolelli, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın yanı sıra STK Başkan ve üyeleri ile siyasi partilerden temsilciler katıldı.

Arıkan’ın cenazesi helallik alındıktan sonra, Fethiye Taşyaka Mezarlığında dualarla toprağa verildi.  Arıkan ailesi mezarlık girişinde taziyeleri kabul etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir