“Profesyonel Liglerin En Başarılı Takımı Fethiyespor”

“Profesyonel Liglerin En Başarılı Takımı Fethiyespor”

İlk yarının son maçında kendi evinde Belediye Derince’yi 1-0 mağlup eden Fethiyespor’un başarılı Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel maç sonunda stattan kulüp binasına geçerken kendisine tezahürat yapan taraftarları ile bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Fethiyespor 3.Lig 3.Grup’ta ilk yarının son maçında Belediye Derince’yi 1-0 mağlup etti. Fethiyespor aldığı bu sonuçla puanını 43’e çıkararak en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde ilk yarıyı lider olarak kapattı. Maçın 64.dakikasında hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile kırmızı kart görerek tribünden maçı tamamlamak zorunda kalan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel maç sevincini taraftarları ile beraber yaşadı. Maç sonunda stattan kulüp binasına geçerken taraftarların yoğun tezahüratları ile karşılaşan Dinçel taraftarlara kısa bir konuşma yaptı.Bu başarıyı taraftarlara borçlu olduklarını ifade eden başarılı teknik adam “Bugün Fethiyespor son yıllarda ulaşılması çok güç bir rekoru elde etti.  Bunu hep birlikte yaptık. Ben sadece görevimi yapıyorum. Sizler sağ olun gece gündüz, yağmur çamur dinlemeden sosyal platformda her yerde takıma destek çıktınız. Her organizasyonu yapıyorsunuz. Ve bugün tribünde yine gereğini yaptınız “diye konuştu.

“İlk Yarıyı Bitiren En Başarılı Takım”

Fethiyespor’un  iç sahada hiç puan kaybetmediğini ifade eden Dinçel “Bugün Türkiye liglerinin ilk yarısını en başarılı bitiren takım Fethiyespor. Çünkü 2.53 maç ortalaması puanı yakalayan Türkiye’de hiçbir profesyonel takım yok. Süper Lig’de Trabzonspor maç ortalaması puanı bizim altımızda. PTT Ligi’nde Ümraniye lider, bizim altımızda. 2. Lig’de bir grupta Sakarya, bir grupta Pendik lider, bizim altımızda. 3. Lig’de bir grupta Düzce, bir grupta Batman, bizim altımızda.  Ve Fethiyespor ilk yarıyı en iyi bitiren, maç başı puan ortalamasını yakalayan takım” diye konuştu.

“Herkese Teşekkür Ediyorum”

Konuşmasında yönetime, futbolculara ve taraftarlarına da teşekkür eden Selahaddin Dinçel “Sayın Başkanım ve yönetim kuruluna, tüm oyuncularıma, personellere, futbolcu ve teknik heyet ailelerine ve siz büyük taraftara çok teşekkür ediyorum. Sanıyorum herkes kısa bir süre dinlenmeyi hak etti. En çokta oyuncularımız hak etti. Çok yoğun bir dönemi geride bıraktık” diye konuştu.

“Futbolcularımız İnanılmaz Özveride Bulundular”

Edirne maçı sonrasında Fethiye’ye geldiklerinden bu yana hasta futbolcuları olduğunu ifade eden Dinçel “Edirne’den geldiğimizden beri 11-12 oyuncumuz hastaydı. Esnaf Hastanesi’nden çıkmadı. Bu sabah 2 oyuncumuz hastanedeydi. Bir oyuncumuz orada yattı. İnanılmaz fedakarlık yaptılar. İnanılmaz özveride bulundular. Ve bu maça o şekilde çıktılar. Perde arkasını belki herkes bilmiyor. Ama böyle karakterli  bir takımın taraftarlarısınız. Şu an avantajlıyız. Şu an çok iyi noktadayız. Ama oynanması gereken ikinci yarı var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Emin adımlarla sağlam bir şekilde ikinci yarının ilk maçı olan Kırıkkale maçında yine burada olacağız” dedi.

“O Kupayı Kaldıracağız”

Maçta gördüğü kırmızı kart pozisyonunu da anlatan Dinçel “Dürüstçe söylüyorum. Ağzımdan kötü bir söz çıksa küfür hakaret, sert bir davranış yapsam, fiili bir davranış yapsam, hiçbir şey yapmadım. Çizgiyi geçtin dedi, ‘Tamam’ dedim. Sarı kartı gördüm. Sesini yükseltmeden konuş dedi. Hocam düdük sizde kararları siz veriyorsunuz dedim. Döndü bana ikinci sarıyı çıkarttı. Bu kadar. Kırıkkale maçında hep birlikte yine burada olacağız ve inşallah hep birlikte kazanacağız. Sezon sonunda Beşkaza Meydanı’nda o kupayı kaldıracağız” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir