Gelecek Partisi Fethiye 2. Yıldönümü Kutlama Törenine Katıldı

Gelecek Partisi Fethiye 2. Yıldönümü Kutlama Törenine Katıldı

Gelecek Partisi kuruluşunun 2. yılını Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği bir etkinlikle kutladı. İstanbul’daki etkinliğe Fethiye’den yoğun bir katılım oldu.

Gerçekleşen programda Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve diğer ilçe teşkilatı yöneticileri ile partililer de yer aldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ekonominin tek bir kişiye emanet edildiğini belirterek var olan politikaları eleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidara geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlattı. Davutoğlu, “İki yıl önceki kuruluş konuşmamda da vurguladığım gibi, Farklı yaşlardayız ama hepimiz genciz. Farklı inançlara mensup, farklı dilleri konuşan, farklı etnik kökenlerden gelen ancak bu aziz toprakları vatan bilen ve geleceğe birlikte yürümeyi şiar edinen bir topluluğuz. Farklı kökenlerdeniz ama hepimiz eşit ve onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Üç nesil olarak çok sancılar yaşadık, çok acılar gördük. Ama geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız” ifadelerini kullandı.

Gençlere seslenen Davutoğlu, “Bu partinin adını sizleri düşünerek Gelecek koyduk. Önce özgürlük sonra onurlu bir hayat diye titreyen yüreklerinizin sesini duyuyorum. Baskı ve korku ortamı ile ruhunuzun daraldığını, iş ve aş kaygısıyla zihninizin bunaldığını görüyorum. Kapı kapı dolaşıp iş bulamadığınızı, ev genci olarak anılmaktan hayata küstüğünüzü, babalarınızın onuru incinmesin diye harçlık isteyemediğinizi, bir odada sizin diğer odada anne babanızın gözyaşı döktüğünü iktidardakiler hissetmese de biz hissediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir