Muhtarlar Başkan Adayı Göktepe İle Birlikte

Muhtarlar Başkan Adayı Göktepe İle Birlikte

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimlerine 18 gün kala artık güç dengesi değişiyor.Esnaf Odası Başkan Adaylarından Tezcan Göktepe’ye bu gün Muhtarlar geldi. Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin Seçimleri doğrudan olmasada mahalledeki esnaflar için önemli olduğu vurgulandı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu 8 Ocak Cumartesi günü yapılacak.Odanın Başkanlık seçimi deyim yerindeyse Belediye veya Milletvekili Seçimi gibi hareketli geçiyor. Bu seçimlerde canla başla gece gündüz demeden çalışmalar yapan Tezcan GÖKTEPE ve ekip arkadaşları esnaflar arasında  en çok adı geçen ekip olarak konuşuyor. Yönetim Kurulu olarak bilinen isimler ile projelerin etkin olduğu söyleniyor. Bu gün de 41 Mahalle Muhtarların çoğunluğu Tezcan Göktepe’yi işlerinde ziyaret etti. Muhtarlar Esnaf Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, ile bu gün aday olduğu için değil, öncesinden bu güne kadar elinden geleni tüm halka, vatandaşlara, derneklere, kamu kurum ve kuruluşlarına yardım elini uzatan kişi olduğu için beraber olduklarını belirtiler. Muhtarlar yapılan sıcak sohbete, ” Bir çok kesimin yakından tanıdığı ve sevdiği kişileğe sahip Tezcan Göktepe. Çoğu zaman bizlere ve gelen ihtiyaçlı kişilere ikiletmeden yapabileceği ne varsa olur veya olması hemen söylemesinden dolayı seviliyor. Veya ben bunu veya bu kadarını yapabilirim der. Onun için kendisine aday olduğu Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adaylığı hayırlara vesile olsun”dediler.

Muhtarlarımız bizim her zaman baştacımızdiyen   Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Fethiye’nin 41 Mahallesi ve doğal olarak 41 Muhtarlarımız var. Muhtarlarımızı  hükümetinin temsilcileri olarak görüyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyorum. Önemli olan birlik içinde olmak. Bende gücümün yettiğince yanlarında olmaya devam ediyorum. En azından her biri ile karşılıklı konuşa biliyoruz. Kendilerinin ziyaretinden fazlasıyla mutlu oldum. Önemli olan samimiyet  muhtarlarımızda bunu gösteriyor… Her biri bizim için her daim önemlidir. Ziyaretlerinden dolayı her birine teşekkür ediyorum”dedi..

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir