FETAV’daSöyleşi Programları Sürüyor

FETAV’daSöyleşi Programları Sürüyor

Not Defteri Topluluğu tarafından organize edilen söyleyişi programları devam ediyor. Fethiye’ye değer veren, yapmış olduğu çalışmalar ile şehre dokunan ve iz bırakan kişileri vatandaşlarla buluşturan Not defteri Topluluğunun bu seferki konukları; Veli Pabuşçu ve Ramazan Kıvrak oldu.

FETAV’da düzenlenen söyleşi etkinliğine yoğun bir ilgi oldu. Program başlamadan önce bir konuşma yapan Keramettin Yılmaz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hasan Sertel’i anlattı. Yılmaz konuşmasında; Fethiye ve Seydikemer bölgemizin sevilen insanı ve herkese yardımı dokunan Hasan Sertel’in ileri görüşlülüğünü anlatarak; Ölüdeniz ve Ovacık’ta turizmin başlamasında öncülük ettiğini ifade etti. Keramettin Yılmaz Merhum Hasan Sertel ile ilgili anlılarını paylaşarak sözlerini tamamladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Not Defteri Topluluğu’ndan Ümit Yılmaz, “Bugün FETAV’da üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Not Defteri söyleşi programımıza hoş geldiniz. Programımızın amacı Fethiye’ye ve bölgemize dokunan insanlarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Bu gün 2 değerli arkadaşımız var. Birisi Veli Pabuşçu ve Ramazan Kıvrak. Gerçekten ikisi de farklı insanlar. Ramazan bey festivallerimize renk katan bir insan olarak tanıdık ve o günden beri kendisini çok sevmekteyiz.  Yörükler deyince aklımıza önce Ramazan bey gelir. Veli beyde hiçbir zaman yerinde duramayan ve çalışmayı çok seven, herkesle barışık yardımsever bir arkadaşımız olmaktadır. Programımıza geldikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ümit Yılmaz konuşmasından sonra Veli Pabuşçu ve Ramazan Kıvrak’a not defteri ve kalem ile isimlerinin yazdığı bardakları hediye etti. Not Defteri söyleyişi programında; uzun yıllardır Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliği’nden tanıdığımız Veli Pabuşçu ile Fethiye Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak konuşma yaparak, izleyicilerin sorularına yanıt verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir