DEVA Partisinden Çevre Temizliği

DEVA Partisinden Çevre Temizliği

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ‘Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Yanıklar Mahallesinde  çevre temizliği  gerçekleştirdi. Fethiye Belediyesi Çevre Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı etkinlikte bir kamyon çöp topladı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi tüm il ve ilçe teşkilatları tarafından  ‘Dünya Temizlik Gününde’ hafta sonunda  eş zamanlı çevre temizliği gerçekleşti. DEVA Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı da, Yanıklar Mahallesinde Karaot Plajında çevre temizliği yaptı.  Etkinliğe DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

Çevre etkinliğinde bir saatlik zaman diliminde yaklaşık bir kamyon çöp toplanırken, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, “Tüm hemşerilerimi Fethiye’mizin cennet doğasına sahip çıkmaya, çevremizi temiz tutmaya davet ediyorum” dedi.

“DEVA Ailesi Olarak Çevre Temizliğimizi Yaptık”

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, “Fethiye Deva ailesi olarak çevre temizliği yaptık. Öncelikle Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar ve kıymetli ekiplerine, Muğla’dan gelip onurlandıran gençlik politikaları başkanlarımıza, doğa politikaları başkanlarımıza ayrıyeten aramızda olan gönüllü ailemiz ve yönetim kurullarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Muğla’da 2 Ayrı Bölgede Çevre Temizliği Yaptık”

Deva Partisi Muğla İl Teşkilatı Doğa Hakları Ve Çevre Politikaları Başkanı Kaan Hatiopoğlu , “Bugün yapılan etkinlik için herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’de yaptığımız en sona da Muğla’yı bıraktığımız çevre temizliği etkinlimizi gerçekleştirdik. Muğla’da diğer illerden farklı olarak 2 farklı nokta da Bodrum Akvaryum da ve Fethiye’de yaptığımız etkinliğimiz de bize destek veren Fethiye belediyesine ile bu güzel çalışma için Pazar günlerini ayırıp zaman ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Gelecek Nesillere Ülkemizi Temiz Bir Cennet Şekilde Bırakalım”

Gençlik Politikaları Başkanı Cansu Ballı, “Bu etkinliğimize desteklerini veren tüm katılımcılara teşekkür ederim. Burada toplamış olduğumuz çöpler aslında bizim ne kadar doğaya karşı duyarsız olduğumuzu gösteriyor. Muğla bu konuda eğitimli şehirlerinden biri olarak bilinir. Benim burada tüm Türkiye’ye ricam doğayı sevelim, çevremizi temiz tutalım ve gelecek nesillere ülkemizi temiz bir cennet şekilde bırakalım” şeklinde konuştu.

“Halkımızı Duyarlı Olmaya Davet Ediyorum”

Fethiye Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı İsa Özdemir “ Burada Fethiye belediyesi temizlik ekibine ve müdürüne çok teşekkür ediyorum. Buradan ilçe başkanımız, Muğla’dan bizi yalnız bırakmayan gençlik kolları başkanımıza çok teşekkür ederim. Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Çevremizi kirletmeyelim. Eğitim her zaman gerekli. Temizlik şart bunun için herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Biz her zaman Fethiye’mizi temiz tutmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir