FTSO BAŞKANI ODAYA TOGG SİPARİŞİ VERECEK

FTSO BAŞKANI ODAYA TOGG SİPARİŞİ VERECEK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı “Milli arabamız çıkmış. FTSO için bir araç alacağız. Biz kalkıp BMW’ye bineceğimize TOGG’a bineriz. ”ifadelerini kullanarak yerli ve milli sanayinin önemini anlattı.

Geçtiğimiz aylarda Ankara’da TOBB genel başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türkiye’nin ilk milli otomobili TOGG ziyaretini ve yansımalarını sorduğumuz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı “Milli arabamız çıkmış. FTSO için bir araç alacağız. Biz kalkıp BMW’ye bineceğimize TOGG’a bineriz. ”ifadelerini kullanarak yerli ve milli sanayinin önemini anlattı.

TOGG’u anlatırken adeta gözleri parlayan FTSO Başkanı Osman Çıralı “TOGG’un başlangıcında da şimdiki oluşumunda da Ankara’daydım. TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu ile ilk ziyarette bu olur mu olmaz mı diye düşünceliydim. Sonra gittiğimizde fabrikayı gezdirdiler. Devasa fabrika kurulmuş içerisini sadece araçla gezebiliyorsun. Tüm sistemler kurulmuş. Deneme araçları yapılamaya başlanmış. İçerisini gezdirdiler. Türkiye adına milli arabamız olacak diye çok gururlandım. İlk zaman ki düşüncelerimin ardından bu işin olacağına inandım. Burada TOGG’un tanıtımını da yaptılar. Çok güzel fabrika kurulmuş. Ben bu işin yüzde yüz olacağına kesinlikle inanıyorum. İnşallah arabalar satışa çıktığında da FTSO için bir araç satın alacağız. Milli arabamız çıkmış. Biz kalkıp BMW’ye bineceğimize TOGG’a bineriz. İnşallah bu fabrika ile daha değişik arabalarda üretiriz. TOGG araçları elektrikli olmasının yanı sıra hava kirliliğine karşı faydalı, akaryakıta karşı oldukça ekonomik. Türkiye’nin her yerine şarj istasyonları yapılacak. Ben ülkemize hayırlı olsun diyorum. Önümüzdeki yıl satışına başlanacak. İnşallah çok seri üretimler olur. Dünya’ya da ihracatını yaparız. ”diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir