Memleket Partisi Fethiye’de Teşkilatlanıyor

Memleket Partisi Fethiye’de Teşkilatlanıyor

Memleket Partisi kurultayını gerçekleştirdikten sonra ilçe teşkilatlarını da bir bir hayata geçiriyor. Genel başkan Muharrem İnce’nin Türkiye’de tüm il ve ilçelerde teşkilatlanmanın hızlanması ile ilgili, direktiflerinin ardından Muğla İl Teşkilatı da 5 ilçenin ardından diğer ilçelerde de çalışmaları hızlandırdı. Fethiye’ye gelen Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek Memleket Partisi kurucu üyesi Dr. Osman Kurtuluşu ziyaret ederek, ilçe teşkilatının kurulması ile ilgili bazı ziyaretlerde bulundular.

Memleket Partisi İl Başkanı İbrahim Şimşek Fethiye’ye teşkilatın kurulması için geldiklerini ve çok önemli ve faydalı görüşmeler yaptıklarını söyledi.  Şimşek “Memleket Partisi 18 Ekim’de gerçekleştirdiğimiz, kurultayla seçimlere katılacak siyasi parti kimliğini kazandı, bu süreci tamamlamak için 41 İlde örgütlenmemiz gerekiyordu. Memleket Partisi olarak 42 İlde örgütlenmemizi yaparak kurultayı tamamdı. Halkın karşısına seçimlere girecek şekilde hazırlanmış durumdayız. Muğla’da 5 ilçemizin teşkilatını oluşturduktan sonra diğer ilçelerimizin örgütlenme alt yapılarını tamamladık. Bunlardan biride Fethiye idi. Fethiye’de bugün temaslarda bulunduk, sahada hangi çalışmaları yapacağımızı konuştuk, en kısa sürede Fethiye örgütümüzü tamamlayıp kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

Şimşek ittifaklara katılma konusunda da genel başkan Muharrem İnce’nin net açıklamaları olduğunu belirterek “ Genel başkanımızın iddiası 50+1 için yol çıkmış bir siyasi partiyiz. Genel başkanlarında Cumhurbaşkanı adayı olmalarını isteyen bir partiyiz. Bu dönemde ittifakların konuşulmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. Seçim kararı alındıktan sonra ittifak konusu değerlendirilmelidir şeklinde görüşümüz var” diye konuştu.

Memleket Partisinin kurucu üyelerinden Dr. Osman Kurtuluş ise “ İki Hafta önce kurultayımız gerçekleştirdik, İbrahim Başkanımız bugün ziyaretimize geldi, Fethiye, Muğla siyasetinde çok önemli bir yere sahiptir, Fethiye Memleket Partisine gönül veren bizimle yürümek isteyen arkadaşlarla bu yapıyı hayata geçirmek istiyoruz, partimizin bu bölgedeki çalışmaları, kurucu üye olmam nedeniyle başlamıştı 18 Mayıs’ta kurulan partimizin 18 Eylül’deki kurultayından sonra Fethiye’yi bu kurultay sonra hayata geçirmek üzere karar almıştık. Bugün bu nedenle görüşmelerde bulunduk, güzel görüşmeler oldu. İnşallah Fethiye’de çok iyi bir teşkilatı hayata geçireceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir