Muhtarlar Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Muhtarlar Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla, Fethiye Muhtarlar Derneği tarafından Kaymakamlık Hizmet Binası Önünde Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Fethiye Muhtarlar Derneği tarafından Fethiye Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sınma töreni düzenlendi.

Çelenk sunumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla, Fethiye  Muhtarlar Derneği tarafından Kaymakamlık  Hizmet Binası  Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapıldı.

Fethiye Muhtarlar Derneği tarafından 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı ve ardından da Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, İYİ Parti ilçe Başkanı Fatih Çoban, DEVA Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç bazı STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşımızın okunması ile başladı. Ardından Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’nün Atatürk Anıtına çelenk sunması ile devam edildi. Törenin son bölümünde ise Fethiye Muhtarlar Odası Başkanı Niyazi Canözü törene katılanlara hitaben günün anlam ve önemine değinen konuşmayı gerçekleştirdi.

“Muhtarlar Devlet İle Vatandaş Arasındaki En Yakın Köprüdür”

Konuşmasına tüm muhtarların gününü kutlayarak başlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü “Muhtarlık müessesi, demokrasinin güçlü kalması, halkın sorunlarının hızlı çözülmesi ve devlet kurumları ile vatandaşlar arası köprü olmasında büyük önem taşımaktadır. 1892 yılından bu yana görevlerini sürdüren muhtarlarımız üzerine düşen görevi devletin ve vatandaşın yanında durarak en iyi şekilde yapmaktadır. Vatandaşın gece, gündüz en çabuk devlete ulaştığı tek kurum muhtarlıktır ve muhtarlarımız vatandaşa yardımcı olmak için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Özellikle yangınlarda ve pandemi de yoğun mesai harcayan vatandaşımızın mal ve can güvenliğini korumak için çalışan muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonrada ülkemize ve vatandaşlarımıza mazeretsiz hizmet vermeye devam edeceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri günümüzde yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Eyüp Fırat’a, Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederim, saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu.

Tören öncesinde Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi tarafından tören alanı üzeri semalarında Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu paramotor dakikalarca uçuş gösterisi sergiledi.  Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir