Karaca Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karaca Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçedeki 41 muhtarla yemekte bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Fethiye Kaymakamlığı önünde çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Fethiye Muhtarlar Derneği, Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı. İlçe protokolü ardından Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından yemeğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül yanı sıra AKP Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban,  muhtarlar, ilçe protokol temsilcileri ve basın mensupları katılım sağladı.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bizlere verdiği bu destekten dolayı bizler çok gururlandık. Kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyorum. 1,5 yıllık pandemi süreci boyunca zor bir süreçten geçtik. İnşallah bu süreci atlatıyoruz. Güzel günler bizleri bekliyor. Hizmet açısından da, gelirlerimiz açısından da iyi bir 2,5 yıl yaşayacağız. Yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Bazen bir araya gelemiyoruz. Bugün Kaymakamımız, mülki amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz ve muhtarlarımızla bir aradayız.  Önemli olan birlik ve beraberliktir. Siyaseti bir kenara bırakacağız. Sandık önümüze geldiğinde, 2,5 yıl sonra siyaseti yaparız. Halkın iradesine saygı duyacağız. Biz Fethiye’de birlik ve beraberliği yakalamış durumdayız. Şahsım, devletimizin tüm amirleriyle iyi ilişkiler içerisindeyim. 2,5 yılı dolu dolu geçirdik. Pandemiye rağmen çok güzel işler yaptık. El ele kol kola vereceğiz, bölgemizde güzel hizmetler yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi asla ve asla bırakmayacağız. Fethiye’nin insanları birbirlerine tutkun ve mayası iyi insanlardan oluşan bir bölgedir. Biz ortak noktalarımızda bir araya gelebiliyoruz” dedi.

Muhtarların gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ise, “Muhtarlar bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Planlamaları birlikte yapıyoruz. Vatandaşın ilk müracaat ettiği yer muhtarlarımızdır. Çok önemli bir iş icra ediyorlar. Fethiye’de uyumlu çalışma ortamı var. Bunu daha da arttırmaya çalışacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir