Fethiyespor Tekrar Seriyi Yakalamak İstiyor

Fethiyespor Tekrar Seriyi Yakalamak İstiyor

TFF 3. Lig 3. Grup 11. Hafta müsabakasında KarbelKaraköprüBelediyespor deplasmanında aldığı 3-0’lık yenilgi sonrası Fethiye’ye dönen Fethiyespor  yönetimi bu yenilgiyi hemen telafi edeceklerini belirtti. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, Pazar günü Fethiye’de oynanacak olan Çankaya FK maçı ile birlikte tekrar galibiyet serisine başlayacaklarını belirtirken,  FethiyesporFethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan ise, “talihsiz bir mağlubiyet aldık. Kötü oyun kötü skor doğuruyor. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bu mağlubiyeti telefi edeceğiz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta haftalardır liderliğini sürdüren Fethiyespor, 11. Hafta müsabakasında Urfa temsilcisi KarbelKaraköprüBelediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Ligde ilk haftanın ardından  10 hafta sonra mağlubiyet ile karşılaşan Fethiyespor da moraller yüksek tutuluyor. Bir günlük iznin ardından Salı günü top başı yapacak olan Fethiyespor da bu hafta sonu oynanacak olan Çankaya FK maçı kazanılarak tekrar seri yakalamak istiyor.

“İstediğimiz Oyunu Sahaya Yansıtamadık”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “KarbelKaraköprüBelediyespordeplasmanından beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Hafta boyunca oyuncularımız bu maça çok iyi hazırlanmış ve konsantre olmuş durumdaydı. Ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Havanın biraz sıcak olması ve haftalardır oynadığımız gece maçlarının ardından ilk gündüz maçı da olması aldığımız sonuca etki etti. Biz bu sonuca bir kaza mağlubiyeti diyor ve önümüzdeki hafta müsabakalarına bakmaya başladık. Pazar günü kedi sahamızda Çankaya FK’yı konuk edeceğiz. Bu maçla birlikte tekrar çıkışa geçeceğiz” dedi.

“Alınan Mağlubiyete Nazar Diyoruz”

Alınan mağlubiyeti nazar olarak da nitelendiren Çatal, “Önümüzde uzun bir maç maratonu var. Geçmişi  bırakarak önümüzdeki haftaların maçlarına bakacağız. Ligin ilk haftasında da bir mağlubiyet almış ve sonrasında galibiyet serisi yapmıştık. Yaptığımız hatalardan ders alıp yine aynı şekilde seriye geçerek taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Takımımız bir gün izinli ve Salı günü top başı yaparak, Çankaya maçı hazırlıklarına başlayacak” ifadelerinde bulundu.

“Kadir Bir İki Haftaya Yeşil Sahalara Dönüyor”

Haftalardır sakat olan Kadir Kurt’un  bir iki haftaya yeşil sahalara döneceğini müjdesini de veren Nacit Çatal, “Bu haftaki müsabakada kart cezalısı Soner’in yokluğunu hissettik. Soner karşı rakipten  gelen tüm hava toplarını karşılayarak hücumu kesen bir oyuncumuz. Yerine oynattığımız Cemal, istediğimiz performansı gösteremedi. Bunun yanında da haftalardır sakatlığı nedeni ile sahalardan uzak olan Kadir Kurt’un da yokluğunu arıyoruz. İnşallah bir iki hafta içerisinde tamamen sağlığına kavuşarak yeşil sahalara dönecek ve Lacivert Beyazlı takımımızın başarısı için ter dökecek” şeklinde konuştu.

“Galibiyet Serisini Tekrar Yakalayacağız”

KarbelKaraköprüBelediyespor karşısında takım olarak vasat bir oyun sergilendiğini ifade eden Çatal, “Takım olarak sahada kötü bir oyun sergiledik. Karşılaşmanın son dakikalarında bir de penaltı kaçırdık. Taraftarımız kesinlikle bir endişeye kapılmasın. Bu hafta itibari ile tekrar galibiyet alarak seriyi sürdüreceğiz. Buna kalben çok inanıyoruz. Önümüzde 6 maç var ve 4’ünü kendi sahamızda oynayacağız. Dışarıda sadece Edirnespor ve Modafen maçı var. Kendi sahamızda da Çankaya FK, Ağrı 1970 Spor, Karşıyaka ve Belediye Derince Spor maçımız var. Allahın izni ile bu karşılaşmalardan 18 puanı almak istiyoruz” dedi.

“Taraftarımız Umutsuzluğa Kapılmasın”

Fethiyespor taraftarına da çağrıda bulunan Genel Kaptan Nacit Çatal, “Başta da söylediğim gibi önümüzde uzun bir maç maratonu var. Bir mağlubiyet aldık diye hiç kimse karamsarlığa düşmesin. Pazar günü oynanacak olan Çankaya FK maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Gelsinler ve takımızı desteklesinler. Zaten son iki hafta itibariyle taraftar sayımız her geçen gün artıyor. Bu hafta da daha fazla taraftar olacağını düşünüyor ve takımımızın da bu durumda sahaya daha cesaretli çıkacağını düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

“KAZA YAPTIK AMA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan ise, “Biz Fethiyespor’uz, iyi bir takımız.  Ligin ilk haftası da böyle bir kaza yaşamıştık. Buna bir kaza diyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Ne yolumuzdan ne de inancımızdan zerre bir şaşkınlığımız yok. Bizi bu günlere getiren futbolcu kardeşlerimiz, yine futbolcu kardeşlerimiz ile başaracağız. Kaza yaptık diyelim. Fethiyespor taraftarından özür diliyoruz. İnşallah en kısa sürede bu hatamızı telafi edeceğiz. Önümüzde ki hafta bunun telafisi mümkün bunu da başaracağız” şeklinde konuştu.

Fethiyespor takımının çok kaliteli ve başarılı bir kadrodan oluştuğunu da belirten Cem Tufan, “Ben özellikle büyük Fethiyespor camiasına çok teşekkür ediyorum. Özellikle sosyal medyadan alınan mağlubiyete rağmen bu takıma güveniyor ve çok inanıyorlar. Başta da söylediğimiz gibi bu bir kaza idi. Gerekli alınması gereken hatalar telafi edilecek ve başarılara tekrardan başlanacak. Aynen taraftarımızın olduğu gibi bizde bu takıma güveniyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza çok güveniyoruz. İnşallah bu son kazamız olur ve bu hafta Çankaya maçını kazanarak taraftarımızdan da özür dileyeceğiz” dedi. Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir