Fethiyespor’da 2 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

Fethiyespor’da 2 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

  1. Lig 3. Gurup’ta mücadele eden ve 25 puanla liderliğini devam ettiren Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in performans raporu doğrultusunda 2 futbolcunun sözleşmesine karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi. Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulu, Dinçer’in performans raporunu değerlendirip, orta saha oyuncuları Cemal Şener ve Turgay An ile yollarını ayırdı.

Fethiyespor’un 9 haftalık namağlup unvanını son KarbelKaraköprüspordeplasmanında 3-0 yenilerek kaybetmesi Fethiyespor camiasında üzüntü yarattı. Fethiyespor Yönetim Kurulu, Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanarak, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in performans raporunun yanı sıra kaybedilen haftanın değerlendirmesini yaptı. Dinçel’in performans raporu doğrultusunda Fethiyespor orta saha oyuncuları Cemal Şener ve Turgay An ile sözleşmelerinin karşılıklı fesh edilmeleri kararlaştırıldı. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal yaptığı açıklamada; “Teknik Direktörümüz Selahattin Dinçel’in performans raporu doğrultusunda Cemal Şener ve Turgay An ile sözleşmelerini  karşılıklıfesh ettik. Bu iki futbolcularımıza Fethiyesporumuza bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Teknik Direktörümüzün raporu doğrultusunda 3-4 futbolcuyu ara transferde renklerimize katmayı planlıyoruz. Tüm futbolcularımız performanslarını yüksek tutarak, hedefe birlikte koşacağız” dedi.

Cemal Şener Helallik İstedi

Öte yandan; Fethiyespor ile yolları ayrılan Cemal Şener, sosyal medya hesabından Fethiyespor taraftarlarıyla helalleşip şu mesajı paylaştı: “Sevgili Fethiyespor Sevdalıları! Bu satırları yazarken nereden nasıl başlacağımı bilemiyorum.  2,5 yıl önce büyük heyecanla girdiğim kapınızdan bugün bir taraftarınız olarak ayrılmış bulunmaktayım. Evinizde bana kucak açıp, kardeşinizden ayırt etmediğiniz için gösterdiğiniz sevgiden, saygıdan dolayı hepinize minnettarım. Sizin samimiyetiniz karşısında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Süre aldığım her karşılaşmada terimin son damlasına kadar savaşmanın verdiği vicdan rahatlığı ile aranızdan ayrılıyorum. Emin Amca’ya ve onun Fethiyespor sevdasına sahip çıkın. Bana da hakkınızı helal edin. Sevgi ve saygılarımla. Hoş çakalın..”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir