AK Partili Vekil’den Fethiye’ye Yeni Adliye Sarayı Müjdesi

AK Partili Vekil’den Fethiye’ye Yeni Adliye Sarayı Müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye yeni bir Adliye sarayı yapılacağını belirterek, “Fethiyemiz her geçen gün büyüyor. Dolayısıyla mevcut Adliye binamızda yetersiz kalıyor. Bu anlamda en kısa sürede Fethiye’mize yakışır bir Adliye sarayı kazandıracağız” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına geçtiğimiz aylarda atanan Başsavcı Ünal Bingül’ü makamında ziyaret ederek yeni görev yerinin “Hayırlı Olması” temennisinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Gökcan ve İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Bingül, “İnşallah Fetmiyemiz için adaletli ve güzel hizmetler vermek nasip olur” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Muğla  Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, “Sayın Fethiye Cumhuriyet Başsavcımız Ünal Bingül’e yeni görev döneminde başarılar diliyorum. Bu anlamda FethiyeCumhuriyet  Başsavcımız Ünal Bingül’ü de ziyaret ettik. Yapılacak olan Adalet Sarayı ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Bakanlıkla görüştük ilerleyen günlerde Fethiye’mize yakışır bir adalet sarayı kazandıracağız. Fiziki şartlarından dolayı işlerde aksamalar yaşanıyor. Yeni bina ile Fethiyeli hemşerilerimiz güzel hizmet alacak” diye konuştu.Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir