Küçükkaya Hafta Sonunu Yayla Koru Mahallesinde Geçirdi

Küçükkaya Hafta Sonunu Yayla Koru Mahallesinde Geçirdi

Hafta içi her sabah Fox TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya, hafta sonunu Fethiye’nin Yayla Koru Mahallesinde geçirdi. Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göztepe’nin konuğu olarak Fethiye’ye gelen ve iki gün boyunca kendisini dağa bayıra bırakarak çevreyi dolaşan Gazeteci Küçükkaya, “Yayla Koru Mahallesi gerek doğası, gerekse de insanı ile şimdiye gezdiğim en güzel köyler arasında yer alıyor” dedi.

Fox TV’de hafta içi her gün sabah yayınlanan ve beğeniyle izlenen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya, hafta sonu tatilini Fethiye’nin yayla mahallelerinden Yayla Koru Mahallesinde muhtar Nurettin Göztepe’nin konuğu oldu.

Muhtar Göztepe ile birlikte Yayla Koru sınırları arasında yer alan yaklaşık  Bin 500 rakımlı Akdağ’a da tırmanan Küçükkaya, iki günlük tatilin kendisine çok iyi geldiğini ifade etti.

Yayla Koru Mahallesine hayran kaldığını belirten İsmail Küçükkaya,  “Cuma günü akşam saatlerinde Yayla Koru Mahallemize geldim ve hafta sonu iki günü bu cennet mahallemizde geçirdim. Gidip gördüğüm köylerden daha güzel bir köy Yayla Koru. Her şey organik. İnsanı çok sıcak kanlı ve güler yüzlü. İki gün boyunca dağ tepe demeden muhtarımızla yürüyüş yaptık” dedi.

Fethiye halkına doğa ve çevreye sahip çıkma konusunda mesaj da gönderen Küçükkaya, “Yayla Koru ve Fethiye gerek çevresi, gerekse de doğasıyla apayrı bir memleket. Ben muhtarımın doğa ve çevre konusunda vermiş olduğu mücadeleleri öğrendim ve kendisine bizzat destek olacağım. Fethiye ve çevresi Yörük kültürüne sahipleridir. Tüm Yörük evlatlarından istirhamım doğalarına, çevrelerine ve memleketlerine sahip çıksınlar” ifadelerinde bulundu.

“Misafir Olarak Ağırlamaktan Onur Duyduk”

Türkiye’nin en başarılı haber sunucusu ve gazetecisini misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göztepe ise, “”Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik ve sayıkKüçakkaya’nın bilgi ve birikimlerinden de yararlandık. İnşallah önümüzdeki günlerde daha uzun kapsamlı kendisini misafir edeceğiz” diye konuştu.  Haber-Hakan AYKIRI

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir