MHP Heyeti Fethiye’ye Çıkartma Yaptı

MHP Heyeti Fethiye’ye Çıkartma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Fethiye’ye  MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin  büyük önem verdiğini belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhuriyetin 100’üncü yılında, “100 İl, 1000 İlçe” projesi var. O 100 ilin içerisinde Fethiye İlçemizde yer alıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP)  sürdürdüğü “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı program kapsamında çok sayıda parti yetkilisi Fethiye’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun  Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda bir araya geldi.

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, “Salgın nedeniyle bugüne kadar vatandaşlarla buluşamadıklarını belirterek, “Programımız kapsamında Türkiye’nin genel siyasi durumunu ve vatandaşlarımızın şartlarıyla ilgili temaslarımızı sürdürüyoruz. Buralardan aldığımız bilgileri de merkeze götüreceğiz. Türkiye’nin her tarafını geziyoruz. Bu hafta tüm illerimiz bitmiş oluyor” ifadesini kullandı.

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’ndeki programa MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MYK Üyeleri Volkan Dudu, Adem Yurdagül, Alper Erdem, Oğuz Akarfırat,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Namık Ünal, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve mahalle muhtarları ile birlikte  partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan MHP  Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Bundan 100 yıl önce, 1918’de Anadolu yer yer işgal ediliyordu. Mustafa Kemal Ararürk de arkadaşları ile birlikte Samsun’a çıkarak, adım adım Anadolu’yu dolaştı. Türk milletini işgalci güçlere karşı örgütledi ve Anadolu’yu işgalden kutladı. Ardından da bizlere emanet etti. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi de adım adım Anadolu’yu dolaşarak, il il Anadolu’yu dolaşarak etki ajanlarının yarattığı kaos ortamını ve Türk Milletinin beka sorununu Anadolu insanına anlatmaktadır. Partimiz tarihi bir sorumluluğu yerine getirmek ve ülkemizin karşı karşıya olduğu varoluş mücadelesinde iç ve dış mihraklara karşı büyük bir özveri ile çalışarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Cumhur ittifakı karşıtlığını Türkiye karşıtlığına çeviren ve Türkiye’nin ne yazık ki çöküşünden medet uman zillet çevrelerinin olduğunu da hepimiz biliyoruz ve farkındayız. Türk milletine karşı ne kadar hasım ve çevre varsa hepsi ile yakın bir ilişki içerisinde olan zillet çevreleri Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler var oldukça asla emellerine ulaşamayacaklardır. MHP Fethiye  teşkilatı olarak göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Fethiye’mizin  sorunlarını tespit ederek problemleri çözmeye gayret ettik. Muhtarlarımız ve STK’ların partimize ulaşarak çözüme kavuşmak istedikleri sorunlarını ciddiyetle ele aldık” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aycan, “2022’inin En Geç 6 Ayına Kadar Türkiye Cumhuriyeti Ekonomisi Rahatlayacaktır”

MHP Kahramanmaraş  Milletvekili Sefer Aycan’ da Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Türkiye’de ekonomik problemlerin olduğunu alım gücünün zayıfladığını biliyoruz. Asgari ücretli sıkıntıda, çiftçilerimiz sıkıntıda, emeklilerimiz sıkıntıda, sanayici ve iş adamlarımız sıkıntıda. Tüm bu sıkıntıları tek tek not alarak plan ve bütçe komisyonumuzda müzakerelerde dile getirdik çözüm önerilerimizi sunduk. 2022 yılında ekonomi rehabilite edilerek Türk ekonomisi rahatlayacaktır. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur. 2022’inin en geç 6 ayına kadar Türkiye Cumhuriyeti ekonomisi rahatlayacaktır. Vatandaşlarımızda rahatlayacaktır, alım gücü de Allah’ın izniyle eskisinden daha iyi olacaktır. Çünkü Türkiye üretime dayalı bir ekonomi politikasına geçiyor. Bütün vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nden beklentisi var, Cumhur ittifakı ile birlikte geldiğimiz bir nokta var. İçişleri bakanımızın açıkladı, Türkiye sınırları içerisindeki terörist sayısı 150’lere düştü. Türkiye’de terör sıfır noktasına ulaştı. İşte bu büyük bir kazanım, Ayasofya’nın ibadete açılması büyük bir kazanım, Azerbaycan’da, Karabağ’da Türk bayrağının dalgalanması çok büyük bir kazanım. Bu kazanımlarımızı yok sayamayız. Bütçe görüşmeleri yapılırken bu muhalefet dediğimiz karşı taraftaki arkadaşlar Türkiye’nin bütçesi ile alakalı mı konuşuyorlar? yoksa sürekli bir algı operasyonundalar mı? Bunu çok kısa anlatayım. PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP milletvekilleri söz aldıklarında sürekli şu ifadelerden bahsediyorlar; başlıyorlar tırnak içerisinde söylüyorum ‘Kürt illeri’ diyorlar, ‘Kürt illerinde şöyle problemler var’ diyorlar. Kürt illeri diye bir ifade olabilir mi? Anadolu’muz böyle bir ifadeyi kabul eder mi? Etmez, bunlar sürekli ‘Kürt illeri, Kürdistan’ Afrin’deki askerlerimize ‘İşgalci’ diyorlar. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda biz, ittifak ortağımız AK Parti ile yan yana oturuyoruz, karşımızda da HDP, İP ve CHP oturuyor. CHP’yi bir nevi anlıyorum, sesini çıkartmıyor. Peki, bizden ayrılanlar Kürdistan dönüyor dönüp de yanındakine bir şey söyleyemiyor. Orada HDP’linin bir tanesi ‘Kürdistan, Kürt illeri’ diyor. Afrin’deki askerimize işgalci diyor. Bir tanesi kafasını çevirip ‘kardeşim sen ne söylüyorsun’ diyemiyor. Bunlardan bir şey olmaz. Özellikle düne kadar bizim yanımızda, aynı safta olup Türkiye sınırları içinde, gazi meclisin çatısı altında bir milletvekili Kürdistan ve Kürt illeri deyip, askerimize işgalci diyorsa ona tepki göstermiyorsanız sizin ondan farkınız yoktur” dedi.

“Son Noktamız Fethiye İdi”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Fethiye’lilere selam ve başarı dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, “Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda, adım adım Anadolu’yu gezmeye, hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla, STK’larımızla bir araya gelmeye, fikir alışverişinde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Bu programın amacı budur. Bu programlar çerçevesinde 81 vilayeti gezerek ve oradaki hemşerilerimizle bir araya gelme imkanı bulduk. Bu programlar kapsamında bugün son nokta Fethiye ilçemizdeyiz. Buralarda vatandaşlarımızın sıkıntı ve şikayetlerini tespit ederek, muhataplarına ileteceğiz. Birileri bize bu çalışmalar başladığından beri ‘erken seçim mi var?’ sorusunu soruyor. Aslında bu çalışmalar, dünden bugüne yapmış olduğumuz ancak pandemi nedeniyle ertelediğimiz normal faaliyetlerimiz. Siyaset kurumunun toplumun tüm dinamikleriyle bir araya gelmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ülke olarak muhatap olduğumuz tehdit ve tehlikeler dikkate alındığında, muhatap olduğumuz sıkıntılar değerlendirildiğinde, siyaset kurumunun sorumlulukları dünle mukayese edilemeyecek kadar çok fazla” dedi.

Ellerindeki oyuncak alındığı için feryat ediyorlar” Başkanlık sistemi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Vahapoğlu, “Başbakanlık kalktı, hayatınızda ne değişti? Siyaset yoluyla kriz yaratmada iki metot var. Bir güvensizlik oyu, iki gensoru. Bu iki imkan yeni yönetim sistemiyle kalkmış oldu. Artık 3 oyla, 5 oyla hükümetler yıkılamıyor. Devletin iki görevi var; bir güvenlik, iki refah. Bu ikisini sağladıktan sonra gerisinin çok önemi yok. Ellerindeki oyuncak alındığı için feryat ediyorlar. Cumhuriyet tarihine bakıyoruz, 98 yıllık cumhuriyetin 66 tane hükümeti olmuş. Ortalama bir buçuk yıl etmiyor” dedi.

“Benim Kutsalıma Saygı Duymayanlara Ben Saygı Duymam”

İYİ Parti’nin ‘Ömer’in Yolu’ afişlerini eleştiren Vahapoğlu, “Hangi Ömer bu? Sen Müslüman Türk toplumuna mesaj veriyorsun. İkinci halifemiz, Hazreti Ömer adaletiyle tanınır. Sen Hazreti Ömer’in gittiği yoldan gidiyor musun? Mektep arkadaşın Ömer mi? Komşun Ömer mi? Kim? Benim kutsalıma saygı duymayanlara ben saygı duymuyorum” dedi.

“Halkın Tepkisini Sokağa Dökmeye Çalışıyorlar”

Ekonomi ile ilgili görüşlerini de paylaşan Vahapoğlu şöyle devam etti: “Almanya’da sıfırlardaki enflasyon 2 puan artıyor. Japonya’da artıyor, Amerika’da artıyor. Bizim ülkemizde de artıyor. Girdi fiyatları arttı, doğru. Ama bunu kaşımak yerine çözüm üretiyor musunuz? Ama kapı kapı gezip toplumu kaşımaya, halkın tepkisini sokağa dökmeye çalışıyorlar. Çok dikkatli olmalıyız. Bu çatı yanacaksa hepimizin başına yanacak. Hiç kimsenin bizim evimizi yakıp köşede keyif yapmasına müsaade etmeyeceğiz.” Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir