Fethiye Belediyespor, Gemlik’i Evinde Devirdi 72-80

Fethiye Belediyespor, Gemlik’i Evinde Devirdi 72-80

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Bursa deplasmanında karşılaştığı Akran Gemlik Baskatbol takımını 80-72 mağlup etti. Fethiye temsilcisinde 17 sayı atan William Daniels, galibiyette önemli rol oynadı.

Gemlik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Kerem Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını Göksun Öz ve Münevver Özemre yaptı. Akran Gemlik Basketbol maça Ege Peksarı, Önder Atun, DarnellEdge, Ege Demir ve Gökhan Şirin ilk beşi ile başladı. Fethiye Belediyespor ise Ozan Dilik, Arda Erdoğan, Murat Erensoy, Hidayet Civan ve Antino Jackson ilk beşi ile parkedeki yerini aldı.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 10. hafta mücadelesinde Fethiye Belediyespor, deplasmanda Akran Gemlik Basketbol’u deplasmanda 80-72 mağlup etti ve 4.galibiyetini alarak rakibi ile puanını eşitledi. Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelenin ilk 5 dakikası 6-6 eşitlikle geçildi. Egemen ve Darnell ikilisi ile skorda üstünlüğü ele alan Bursa temsilcisi ilk çeyreği 20-14 önde kapattı.

Ogün Sevinç’ten gelen iki üçlükle 2. çeyreğin başında skor eşitlendi. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği ilk yarı 32-32 tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Fethiye Belediyespor farkı 6 sayıya çıkarsa da ev sahibi çabuk reaksiyon verdi ve 5 dakika geride kalırken skor 44-46’ya geldi. Jackson ve Arda ikilisi ile 8-0 seri yapan Fethiye Belediyespor, farkı ilk kez çift hanelere çıkardı (44-54) ve final periyoduna da 55-47 önde girdi.

Son çeyreğe yabancı oyuncularından gelen skor katkısı ile başlayan Fethiye Belediyespor, 6 dakika kala farkı 14’e çıkardı (54-68). Gemlik kalan sürede farkı en fazla 8’e kadar indirebildi ve maç 80-72 Fethiye üstünlüğü ile sona erdi. Fethiye’de William Lee Daniels 17 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Akran Gemlik Basketbol ekibinde Darnell Antonia Edge 19 sayı ile sahanın en skoreri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir