Yayla Mahalleleri Beyaza Büründü

Yayla Mahalleleri Beyaza Büründü

Seydikemer’in yüksek noktaları, aniden başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Bölgede hava sıcaklıklarının birden düşmesi ile başlayan kar yağışının, yayla mahallelerinde etkili olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere kar yağışının Seydikemer’in yüksek noktaları Karabel, Yayla Kınık, Yayla Patlangıç ve Seki gibi yerlerde etkili olduğu bildirildi. Bu güzergahlarda yolculuk eden araç sürücülerinin özellikle gece saatlerinde zor anlar yaşadığı ifade edildi. Kar yağan bölgelerde adeta kartpostallık görüntüler meydana geldi.

Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü’nden alınan bilgilere Fethiye merkezde yağmur beklenmezken, Perşembe ve Cuma günü itibariyle hava sıcaklığının 2-3 derece artacağı bildirildi.

Meterolojinin bilgilerine göre, Fethiye ve Seydikemer’de Perşembe günü hava parçalı bulutlu gözükürken, Cuma, Cumartesi ve Pazar hava yağmurlu olacak.

Fethiye’de Pazar gününe kadar hava sıcaklığı en düşük 8 derece – en yüksek ise 22 derece, Seydikemer’de Pazar gününe kadar en düşük hava sıcaklığı  4 derece – en yüksek 22 derece olması bekleniyor.Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir