Sanayi Esnafı Göktepe Diyor

Sanayi Esnafı Göktepe Diyor

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe,ye destek her geçen gün artıyor. Sanayi esnafı yeni dönemde başkanlık için yarışan 3 adaydan biri olan Tezcan Göktepe ve ekibini yakından tanımak oda hakkındaki düşüncelerini bilmek adına kahvaltılı toplantılar gerçekleştiriyorlar. Sanayi esnafları, “ Başkan Adayımız Tezcan Göktepe’nin seçim sonrası projeleri yapılabilir. Mantıklı ihtiyaca cevap veren projeler olduğunu görüyoruz.  Göktepe ve çalışma arkadaşlarının da toplum tarafından karşılığı olan kişilerden olduğunu görüyoruz. Bu ekip çalışmak için seçime girdiğini hissettiriyor. Artık her yerde esnaf odası seçimleri konuşuluyor. Güçlü aday olarakta, Tezcan Göktepe’nin ismi yer de ve mecrada konuşuluyor. Bizlerde yakından tanımak için onunla beraberiz” şeklinde konuştular.

“Mevcut Yönetim Zorla Ziyaretlerde”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri 08.Ocak 2022 günü Eski Fethiye Lisesinde saat 10.00 da başlayacak. 16 yıldır görevde olan Mevcut başkan ve ekibi yıllar sonra esnafları gezmeye başladığını görmeye başladık. Daha önceki seçimlerde hiç bu kadar seçim havası yaşanmamıştı. Şimdi sanki oda başkanlığı seçimi değil. Fethiye Belediye seçimi gibi hareketli geçiyor. Mevcut başkanın karşısında 2 genç ve dinamik başkan adayı çıkınca mevcut maratonlaşmış eski yönetimde mecburen üyeleri gezmek zorunda kaldı. Ama seçim kararı alınmasıyla sadece yakın çevrelerdeki üyelere gidiliyor olması da esnaflar tarafından mevcut yönetimde tüm heyecanın bittiğini gösteriyor.

 “Odanın Parası İle Promosyon Dağıtıyorlar”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimin tarihi belli oldu. Ama Mevcut yönetimin daha seçildiği takdirde görev süresinde yapacağı işler ile ilgili hiçbir proje ortada yok. 16 yıl saltanat süren mevcut yönetim yine koltuk doldurmak için mi, oda başkanlığına aday olduğu merak ediliyor?. Bunun yanında diğer adaylar ceplerinden para harcarken mevcut yönetim odanın bütçesinden yaptırdığı promosyon ürünlerini üyelerine dağıtıyor. Bu promosyon ürünlerini dağıtırken de yeni dönemde şu işi yapacağım sözü çıkmadığı söyleniyor. Bu kadar zamandır odayı yönetenlerin önümüzdeki yıllar için söyleyecek, yapacak hiçbir projenin olmayışı üyeler üzerinde yeni adaylara doğru yönlendiriyor.

Bize Göre Göktepe

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için aday olan Tezcan Göktepe’yi her gün kahvaltıda ağırlan sanayi esnafları, seçimlerde  “ESNAF İÇİN DEĞİŞİMİN” zamanın geldiğini gördüklerini yapılan sohbetlerde dile getirdiler. Şuan en çok konuşulan konun Esnaf Odası seçimleri olduğunu söylüyorlar. Kaç yıldır böyle heyecanlı bir seçim dönemi yaşamamıştık. Bu konuda Tezcan GÖKTEPE’nin hakkını teslim etmek gerekiyor. Her mecrada mutlaka adı geçiyor. Seçimde güçlü aday olarak gösteriliyor, konuşuluyor. Bizde Tezcan arkadaşımızı yakından tanımak adına onunla kahvaltıda buluşmak tanışmak, sormak istediklerimizi bire bir sormak istediklerimizi sormak için buradayız. Sanayi esnafları olarak herkesin bir görüşü olabilir. Ama bizler bu kez güçlü bir oda başkanı olmasını istiyoruz. Esnafla hareket etsin, onların her daim yanında olacak bir başkan olsun istiyoruz. 3 adayında projelerine, oturmasına, kalkmasına, konuşmasına, samimiyetine bakıyoruz. Bu gün ağırladığımız başkan adayımız bizlerden biri. Oldukça samimi ve olduğu gibi görünen kendini işinde kanıtlamış bir kardeşimiz olarak gördük ve tanıdık. Bizler kendisini ve ekip arkadaşlarını tanımaktan mutlu olduk. Allah çıktıkları bu yolda başarılı olmalarını temenni ediyoruz”dediler.

Biz Rakip Değiliz, “İyi Yönetmeye Talibiz”

Mevcut yönetimin yıllardır esnafla ilgilenmediğini gittiğimiz, geldiğimiz her yerde esnaflarımız  söylüyor diyen Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Bizim amacımız hiçbir şekilde kimseyi rencide etmek veya arkasından vurmak değil. Ama bazı gerçekleri de konuşmak durumundayız. Daha önce karşılarına hiç  aday çıkmadığı için, esnafımız ile ilgilenilmemiş.  Şimdi biz çıktık,  onlarda saha inmek zorunda kaldılar. Ama yine hiçbir projeleri olmadan üyeleri sadece kongreye davet etmek için  dolaştıklarını esnaflarımızdan işitiyoruz. Esnaflar başkan seçilirsen neler yapacaksınız sorusuna cevap alamadıklarını belirtiyorlar.  Bizim hedefimiz bu kötü alışkanlıklara dur demek için göreve talip olduk. Her kesin bir sınavı vardır. 16 yıllık sınavın sonucu 8 Ocak’ta belli olacaktır. Bu değerlendirmeleri kim yapar, esnaf odasının değerli üyeleri yapar. 16 Yılın hesabını üyelerimiz sandıkta sora bilir. Bunun yanında en çok şikayet aldığımız konulardan birisi adı ESNAF HASTANESİ olan ama esnafımıza kısıtlı yapılan indirimler. Bize görev verilirse hissemiz kadar her esnafımıza indirim uygulanmasını sağlayacağız. Biz RAKİP DEĞİLİZ. Biz iyi yönetilmeyen esnaf Odamızı İYİ YÖNETMEYE TALİBİZ. Onun için başkanlığa aday olduk. Boş konuşmaya değil, hizmet etmeye talip olduk. Kişinin aynası yaptığı işidir. Onlar ne yapmış 16 yılda biz ne yapacağız hepsi bir biryazılı broşürümüzde. Aday olmak kolay ama hizmet etmek zordur. Seçimle geliriz, esnafıma verdiğimiz sözleri tutarız. Bu günlere gelirken boynumuzu yere eğecek bir kusurumuz olmasın diye mücadelemizi verdik.  Bize görev verilir ise Esnaflarımızın da  boynu yere eğdirmeden görevimizi tamamlamak en büyük hedefimiz olacaktır. Allah utandırmasın. Tüm esnaflarımıza bu zor günlerde bol kazançlar diliyorum”dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir