Bedava Onlarca Kilogram Sebze Meyve Dağıttı

Bedava Onlarca Kilogram Sebze Meyve Dağıttı

Fethiye’de berberlik yapan Bekir Kaya, her gün ihtiyaç sahipleri ücretsiz alması için işyerinin önünde onlarca kilogram sebze meyve dağıtıyor. Kaya 3 yıl önce yaşadığı kazanın ardından ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağı sözünü verdiğini ve bu sözünü tutmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

Fethiye’de yaklaşık 20 yıllık berber olan Bekir Kaya, 3 yıl önce yaşadığı trafik kazasının ardından yatağa düştü. O dönemde “yeniden ayağa kalkarsam herkese yardımcı olacağım” sözünü veren Bekir Kaya, yaklaşık 9 ay tedavisinin ardından yeniden yürümeye başladı. Berberlik mesleğine yeniden geri dönerek, ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapmaya başlayan Kaya, işyeri önüne de düzenli olarak kilogram sebze ve meyveler getirerek, ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Bu örnek davranışı gören, diğer esnaflarda destek verirken sebze meyve çeşidi de oldukça arttı.

Kaya yaptığı açıklama da “Destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Ben bir kaza geçirmiştim, yatağa bağımlı hale geldim, onun ardından Allah’ım bir ayağa kalkarsam herkesin yardımına koşacağım dedim. Çok şükür 9 aylık tedavinin ardından ayağa kalktım ve elimden geldiğince yardım etmeye başladım. Bu iyi niyetimizi gören diğer esnaflarda destek olunca işyerimizin önünde ihtiyaç sahiplerinin alması için ekmek, elbise, sebze ve meyve koyuyoruz. İsteyen gelip alıyor” dedi. Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir