JivaBeachResort’tan Eğitime Destek

JivaBeachResort’tan Eğitime Destek

Fethiye’nin önde gelen turizm işletmelerinden JivaBeachResort Hotel yönetimi , sektörün personel açığını kapatmak adına Fethiye Ali Sıtkı Mefaret Koçman Meslek Yüksekokuluna destek verecek. JivaBeachResort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tolga Doğan, “öğrencilerimizin yetiştirilmesi ve sektöre kazandırılması yönünde  tam destek olacağız” dedi.

JivaBeachResort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tolga Doğan beraberinde  , İnsan Kaynakları Müdürü Merve Evran ile birlikte Fethiye Ali Sıtkı Mefaret Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fahri Yiğit’i ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette okul-sektör işbirliği önemine vurgu yaparak hotel olarak her türlü katkıya hazır olduklarını belirtti.

JivaBeachResort Hotel olarak sektöre kazandırılmak üzere eğitimli personel yetiştirme amacıyla her zaman göreve hazır olduklarını ifade eden Doğan,”Öğrencilerimizin yetiştirilmesi ve sektöre kazandırılması yönünde  Ali Sıtkı Mefaret Koçman Meslek Yüksekokuluna her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Eğitimize katkı sağlamanın ilk adımı olarak da  MeslekYüksekoklumuza bir projeksiyon cihazı hediye etmek istiyoruz” dedi.

Eğitime sağlayacak oldukları katkıdan dolayı JivaBeachResort Hotel yönetimine teşekkür eden Ali Sıtkı Mefaret Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Fahri Yiğit ise,”İlçemizin önemli ve köklü hotellerinden JivaBeachResort Hotel yöneticisi İsmail Tolga Doğna ve ekibine  ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Okul -Sektör buluşmasının kurumların gelişimi ve sektörün talebi doğrultusunda nitelikli ara eleman yetişmesine katkı sağlayacağını ve bu ilişkiler çok önemli. Bu tür çalışmalar diğer sektörlere de örnek teşkil edecektir.  Dolayısı ile hem sektöre hem de okulumuza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu. Hakan AYKIRI

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir