Fethiyespor Ceyhan Maçı İçin Hazırlanıyor

Fethiyespor Ceyhan Maçı İçin Hazırlanıyor

  1. Lig 3. Grupta ard arda aldığı galibiyetler ile liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor 9’uncu hafta da Ceyhan deplasmanından da galibiyet çıkartmak istiyor. 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi alan 19 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, 8 maçta hiç galibiyet yüzü görmeyen 3 beraberlik ve mağlubiyet alarak toplam 3 puanla ligde 17’nci sırada bulunan Adana temsilcisi Ceyhansporu da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Selahaddin Dinçel’in öğrencileri, bu sezon Türkiye liglerinde 55 takım arasında 26 gol ile en çok gol atan takım olarak dikkat çekerken, son maçında bu sezon yenilgi ve kalesinde gol görmeyen Gümüşhanesporu 4-2 yenerek hanesine 3 puan daha yazdırmıştı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Ceyhan deplasmanından da öncelikle 3 puan arzuluyoruz. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için 2 gün önceden gitmek istiyoruz. Kırmızı kart cezalısı Berkin ve sakat olan Kadir’den başka eksik oyuncumuz yok” dedi.

Fethiyespor, 4-2 kazandığı Gümüşhanespor maçının ardından Ceyhanspor maçı hazırlıklarını, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sürdürdü. Gümüşhanespor ile oynanan maçta öne çıkan oyuncular Nurettin Çakır, Soner Birinci ve Ali Han Tuncel’i antrenman sonrası ödüllendiren Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, tüm takımın bu maçta da verilen görevleri en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.

Hemen her hafta oynanan karşılaşmadan sonra oyunda öne çıkan oyuncularını hediye ile ödüllendirme, futbolcular üzerinde doping etkisi yaparken, Ali Han attığı gollerle bu sezon 8 gole ulaşırken, Nurettin Çakır da 9 gole imza attı.

Antrenmanda özellikle savunma oyuncularını gol yememe ve kolay penaltı pozisyonu yaşamamaları için uyarılarda bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Ceyhanspor maçına odaklandık. Takımımız çok iyi çalışıyor. Disiplinli şekilde bu deplasmandan da galibiyet arzuluyoruz. Bu maçı da geçersek, ligin yüzde 25’ini tamamlamış olacağız. Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuz el birliği ile takımın başarısı için çaba gösteriyorlar. Liderliği sürdürmek ve kazanmak için gidiyoruz. Rakibin ligin son sıralarında bulunması rehavet yaratmıyor. Aksine lidere karşı direnç gösterecekler. Biz bu direnci kırıp, galibiyet elde etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir