Mezunlar Derneğinden AnlamlıBağış

Mezunlar Derneğinden AnlamlıBağış

Yaz döneminde meydana gelen orman yangınlarında Seydikemer, Marmaris ve Köyceğiz ile diğer ilçelerde bulunan ormanlık alanlar zarar görmüştü. Seydikemer’e bağlı Korubükü Mahallesi’nde çiftliği bulunan işadamı Ahmet Haznedar’ın da mensubu olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği; bu anlamda örnek bir bağış çalışmasına imza attı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği ile Denizcilik Fakültesi Mezunları Vakfı (DEFAV) işbirliğinde temin edilen 14 adet yangın söndürme tankı, acil müdahale amacıyla Seydikemer ve Marmaris’teki mahallelere teslim edildi. Orman yangınlarında erken müdahalenin önemine dikkat çeken işadamı Ahmet Haznedar, önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirtti.

Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği Üyesi Ahmet Haznedar, “Yaz döneminde bölgemizde eş zamanlı olarak birçok orman yangını meydana geldi. Ekiplerimizin ve vatandaşlarımızın gayretleri sonucunda birçok yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Orman yangınlarında en önemli husus erken müdahaledir. Bunun için derneğimiz Denizcilik Fakültesi Mezunları Vakfı işbirliğinde 14 adet yangın söndürme tankı satın aldık. Bunların 7 tanesi Seydikemer’de, 7 tanesi de Marmaris’te ilgililere teslim edildi. Bunun yanında Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği olarak, Seydikemer’de 6, Marmaris’te 4 mahalle okuluna kütüphane kurduk” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir