Fethiyesporda Moraller Yerinde

Fethiyesporda Moraller Yerinde

İstanbul deplasmanında ligin 13’üncü haftasında Modafen’i 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Ferhiyesporda hedef, ligin ilk yarısının bitimine dört hafta kala geride kalan tüm maçları kazanarak yarıyı lider tamamlamak.

Ligin ilk yarısının bitimine dört hafta kala elde ettiği 31 puanla liderliğini sürdüren Fethiyesporda gözler iç sahada oynanacak olan üç maça çevrildi. Bu hafta sonu Ağrı 1970 Sporu, ardından da yine kendi sahasında  Karşıyaka ve Belediye Derincesporu ağırlayacak olan ve deplasmanda da Edirnespora konuk olacak olan Fethiyesporda hedef bu maçların tamamını kazanmak. Modafen karşısında alınan 3 puan için öğrencilerini tebrik eden Teknik Direktör Selahaddin Dinçel,” Ligin ilk yarısının bitimine dört hafta kaldı. Bu maçların 3’ünü kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Her zaman olduğu gibi onların desteğine ihtiyacımız var. Ve inşallah bu müsabakaların tamamından galip gelerek ligin ilk yarısına rahat bir şekilde lider olarak gireceğiz” dedi.

Geride kalan 4 maçın 3’ünün iç sahada olacağına dikkat çeken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, gazetemiz muhabirine ilk olarak Modafen maçını değerlendirdi.

Modafen maçının kolay bir maç olmadığını ve zeminin çok kötü olduğunu söyleyen Dinçel “Tabi maç öncesi hiçbir maçın kolay olmayacağını düşünerek hazırlandık. Bugün alışık olmadığımız bu zeminde çok fazla oynamadığımız bir durumla karşı karşıyaydık. Geçmişten de bu zemini ve stadı bildiğimiz için çok fazla pas oyunun da etkili olamayabileceğimizi, hata sahasının olduğunu çocuklarla paylaştık ve bu bilinçle sahaya çıktık. İlk yarı belki biraz ortada geçen müsabaka bir rakibin hatasını değerlendirdik ve devreye önde girdik. 2. Yarının başında bulduğumuz gol ile maçı istediğimiz şekle soktuk ve götürdük. Son dakikalar da Berkin’in attığı gol ile de iyi bir skor yakaladık ve bu skorla da maçı kazandık. Tabi bizim mutlak kazanmamız gereken maçlardan birisiydi bu engeli aştık. Ben çocukları, takımı ve Fethiye camiasını kutluyorum” dedi.

Ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta kala oynanacak olan maçların 3’ünün Fethiye Şehir Stadında oynanacak olduğunu belirten Dinçel “En son oynadığımız gece maçında, Büyükçekmece Tepecik A.Ş. maçında müthiş bir 12. Adam gördük. Müthiş bir destek gördük ve Fethiye’nin o gece maçında kenetlendiğini gördük. Ama ilk gündüz maçına geçişte biraz tribünde sayısal olarak azalma olduğunu fark ettik. Bunun havanın güzelliğinden, belki turizm sezonun kısmen devam ettiğinden bir de okulların o 9 günlük ara tatile girdiğinden dolayı olduğunu düşünüyoruz. Ama yarın Fethiye’de yönetim kurulumuz, şehri yönetenlerimiz, sivil toplum kuruluşları, taraftar dernekleri ve basın birlikteliği ile iç sahada oynayacağımız Ağrı maçı için bir seferberlik başlatılacak. Ben 12. Adama buradan sizlerin aracılığı ile seslenmek istiyorum. 12. Adam varsa takımımızın işi sahada daha kolay. 12. Adamla kazanmak çok güzel inşallah önümüzde ki hafta 12. Adamla birlikte Fethiyespor bütünleşecek ve iç sahada ki serilerine devam edecek’’ ifadelerinde bulundu.

“12. Adam Taraftarlarımıza İhtiyacımız Var”

İstanbul deplasmanındaModafen karşısında Nurettin Çakır’ın 2 golü ve Berkin Taşkın’ın attığı gollerle 3-0 galip gelerek puanını 31’e çıkardı ve grupta liderliğini sürdürüyor.

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 3 golle alınan 3 puan karşısında futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederken, bu hafta Fethiye’de oynanacak olan Ağrı 1970 Spor maçına tüm taraftarları davet etti.

Başkan Bakırcı, “ İstanbul’a  galibiyet için geldik. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Yolumuzda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz. Puan durumunu aşmak istiyoruz. Önümüzde 2 önemli maçımız var. Bu yola hep beraber çıktık. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzde Ağrı ve Karşıyaka maçlarımız var. Bu maçlara bütün taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyorum. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

“Ligin İlk Yarısını Lider Olarak Tamamlamak İstiyoruz”

Bu hafta itibari ile Fethiye’de oynanacak olan  2 maçın önemini vurgulayan Başkan Esat Bakırcı, “Sırada Ağrı ve Karşıyaka maçlarımız var. Bu iki maçı evimizde oynayacağız. Bizim için önemli maçlar. Bütün Fethiye halkının Şehir Stadımızı doldurmasını bekliyorum dedi.Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir