Demirtaş ve Ekibi Yağmur Çamur Dinlemiyor

Demirtaş ve Ekibi Yağmur Çamur Dinlemiyor

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, çalışmalarını yağmur çamur demeden aralıksız sürdürüyor. Fethiye’de seçimi kazandıkları taktirde bir çağ atlatacaklarını belirten Demirtaş, ““Değerli esnaflarımıza hizmet edeceğimiz süre boyunca amacımız, onlara maddi-manevi, rahat bir refah ortamı sağlamaktır. Önerilerinize, taleplerinize her zaman açık olacağımızı belirtirken, bir kez daha, (Ben değil, biz) sloganı ile göreve talibiz. Bu bağlamda tüm esnaf ve sanatkarlarımızın desteğini bekliyoruz” çağrısı yaptı.

Aralık ayının sonu ile 2022 yılının Mart ayları arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresi için adaylığını açıklayan ve çalışmalarını her geçen gün hızlandıran başkan adayı  Kamil Mutlu Demirtaş’ın hızına yetişilemiyor.  Demirtaş ve ekibi yağmur çamur demeden üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürürken, “Biz bu yola “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” sloganı ile çıktık. Sloganımızdaki kelimler lafta kalsın diye konuşmuyoruz. İyi günde ve kötü günde her zaman bir aile olacağımızı belirtmek istiyoruz. Odayı sayılı kişi değil, kayıtlı olan tüm esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarının çok olumlu geçtiğini belirten Demirtaş, “Yılların sorun ve sıkıntılarını inşallah yeni dönemde birlikte çözeceğiz. Esnaf arkadaşlarımızın vereceği destekler ile bize bu görevi layık görürlerse bu sorunları Allah’ın izniyle kısa sürede çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Birlikte Karar, Birlikte Yönetim

Pandemi döneminin yanında ekonomik açıdan çalkantılı piyasadan da esnafın en büyük zarar gören gruplar arasında olduğunu belirten Demirtaş, “Fethiye  ilçemizin ekonomisinin lokomotifi olan esnaflarımız; Esnaflık yaşadığımız yerin hem ekonomisini hem de hizmet ihtiyacını ayakta tutan en değerli meslek grubudur. Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu durum, pandeminin olumsuz etkileri ve zincir marketlerin baskısı altında kalan esnafımız adeta can çekişmektedir. Esnaf olarak her birimiz aylık sabit giderlerimizi karşılamanın dışında kazançsız olarak ayı tamamlıyoruz. Esnaf kültürü içinde, esnaflığın sorunlarını bilerek yetiştim. Bu sorunların çözümüne katkı sunacak en güçlü yapı esnaf odasıdır. Adaylığım temelinde tüm üyelerimizle birlikte karar alıp uygulamak yatmaktadır. “GAYRET ve ÖZVERİ” benim ve ekibimin temel ilkesi olacaktır. Her üyemiz, karşılaştığı sorunun çözümünde zaman mevhumu gözetmeksizin beni yanında görecektir. Bizler küçük bir ilçede yaşıyoruz ve hergün birbirimizi görüyoruz. Cenazemizde de düğünümüzde de hep bir aradayız. Esnafımız kendi dükkanında olmayan bir ürün için müşterisini komşu esnafına veya ilçenin bir esnafına yönlendirmesi birlikten kuvvetin doğduğunun en güzel göstergesidir. İlçemizde kazanılan paranın büyük kısmı maalesef ilçe dışında harcanmaktadır. Bu nakit göçünü tersine çevirmek için Esnaf Odası olarak bizim de üzerimize düşen görevler vardır. Esnaf odası önderliğinde eksiklerimizi tamamlayarak halkımıza; “Biz sizler için hazırız, daha keyifli, daha ekonomik alışveriş için sizleri bekliyoruz” sloganıyla yürüteceğimiz kampanya ile ilçemizden kaçan nakit akışını ilçe içinde tutmaya çalışacağız. Kadın – erkek demeden tüm esnaflarımızla birlikte kol kola, omuz omuza çalışarak ilçemize değer katan tüm esnaflarımızın gelirini artırmak en büyük hedefimdir” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir