Karaca’dan Esenköy’eÖğretmenler Günü Ziyareti

Karaca’dan Esenköy’eÖğretmenler Günü Ziyareti
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Ziyarette Karaca’yı Okul Müdürü İsmail Nazlı yanı sıra minik öğrenci karşıladı. Minik öğrenci ile Karaca’nın sohbeti görülmeye değerdi. Karaca daha sonra öğretmenler odasına geçiş yaparak, tek tek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ziyarette Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu Müdürü İsmail Nazlı, Fethiye Belediyesi’nin bugüne kadar okula yani eğitime yaptığı katkılardan dolayı Karaca’ya teşekkür etti. Okulun içerisinde belediye açısında çözülebilir sorunlarla ilgili Karaca’ya talepte bulunan Nazlı, ziyaretinden dolayı Karaca’ya teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, eğitime her türlü katkıyı vermek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi. Karaca, “Eğitim bizim için çok değerli bir konu. Daha önce Kumluova’da bölgemize okul kazandırmış birisi olarak, Fethiye’de de eğitimi önemsiyor ve bu konuda çalışıyoruz” dedi.  Okulun taleplerini not alan Karaca, “Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra gerekli destekleri vereceğiz. Benim Fethiye’de bir eğitim yuvasını, okulu kazandırmak gibi bir hayalim var. En kısa zamanda bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir