Fethiyespor, Ağrı’yı da Puansız Göndermek İstiyor

Fethiyespor, Ağrı’yı da Puansız Göndermek İstiyor

  1. Lig 3. Grup’ta 31 puanla liderliğini süzdüren Fethiyespor, bu hafta kendi evinde Ağrı 1970 Spor’u yenerek, seriyi devam ettirmek istiyor. Bu sezon 13 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Fethiyespor, içerde oynadığı maçlarda puan kaybı yaşamadı. Bu özelliğini de Ağrı 1970 Spor maçında da korumak isteyen Fethiyespor, Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde hazırlıkları tamamlayıp, tesislerinde kampa çekilecek. Başkan Esat Bakırcı Ağrıspor maçına tüm Fethiye halkını davet ederek; “Seyircimizle kazanıp, coşmak ve istediğimiz hedefe yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor’da Ağrı 1970 Spor mesaisi tamamlanıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel yönetimindeki antrenmanlar neşeli ve disiplin içinde geçerken; takımın Ağrı 1970 Spor maçına hazır olduğu kaydedildi. Teknik Direktör Dinçel, Ağrı 1970 Spor maçı ile ilgili teknik ve taktik ağırlıklı son antrenmanı yaptırırken, futbolcularına bol bol şut çalışması da yaptırdı. Lider Fethiyespor ligde 20 puanlı 9. Sıradaki Ağrıspor için duran top çalışması da yaptırdığı futbolcularına maç boyunca sabırlı olmalarını vurguladı. Fethiyespor’un deplasmanda 3-0 kazandığı Modafenspor maçında takımın öne çıkan oyuncuları olarak Nurettin Çakır ile Serhan Yılmaz’ı belirleyen Teknik Direktör Selahattin Dinçel, bu futbolcularına antrenmanda parfüm hediye etti. Fethiyesporlu futbolcular antrenmanda oldukça hırslı gözükürken; Ağrıspor maçını da mutlaka kazanacaklarını ifade ettiler.

Maçı Tolga Tugay İnan Yönetecek

Fethiyespor- Ağrı 1970 Spor maçını Çanakkale Bölgesinden Tolga Tugay İnan yönetecek olup, yardımcılıklarını ise Nurettin Taşkesen ve Gürcan Dönmez yapacak. Maçın 4. Hakemi Alperen Aksu olduğu öğrenildi.

Muhtemel Kadrolar

Fethiyespor’un Ağrı 1970 Spor maçına muhtemelen Enes, Erdinç, Nurettin, Alihan, Serdar, Serhan, Talha, Özgür, Serhat, Soner ve Onur Öztonga onbiriyle çıkması beklenirken, Ağrı 1970 Spor’un Baran, Enes, Seyit, Muhammet Serdar, Oğulcan, Burçak, Can, Kaan, Taner, Önder ve Uğur on biriyle çıkması bekleniyor.

“Bu Maçı Kazanmalıyız”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı maça tüm Fethiye halkını davet ederek; “Seyircimizle kazanıp, coşmak ve istediğimiz hedefe yaklaşmak istiyoruz. Pazar günü Saat: 12:00’den 15:00’e kadar Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor’a alkış tutalım” ifadelerini kullandı.

“Kampta Bekliyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel’de “Ağrı 1970 Spor maçı hazıklarını son aşamaya getirdik. Cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Taraftarlarımızın alkışlarıyla bu maçı da kazanmak istiyoruz. Rakibimizi kampta bekleyeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir