Başkan Adayı Göktepe “Esnafımızın Sesi Olacağız ”

Başkan Adayı Göktepe “Esnafımızın Sesi Olacağız ”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, Fethiye esnafının yıllardır ilgisizlikten dolayı biriken sorunları nedeniyle kimsesiz bırakıldığını belirterek, “Sessiz çoğunluğun sesi olmak için adayız. Ekibim ile birlikte sorunlara çözüm olmak için buradayız ve değişimin tam adresiyiz. Esnafımızın rahatı için Odaları gece gündüz hizmet verebilir bir oda haline getireceğiz” dedi.                     Başkan Adayı Göktepe, “Mevcut yönetim rahatsız olduğunu duyuyoruz. Her kesin bir sınavı vardır. 16 yıllık sınavın sonucu sandıktır. Bu değerlendirmeleri kim yapar, esnaf odasının değerli üyeleri yapar. 16 Yılın hesabı, adı ESNAF HASTANESİ olan ama esnafımıza kısıtlı yapılan indirimler. Zor döneminde yapabileceğimiz bu kadar demelerin değerlendirmesini mağdur olan esnafımız verecektir. Biz RAKİP DEĞİLİZ. Biz İyi Yönetilmeyen esnaf Odamızı İYİ YÖNETMEYE TALİBİZ. Onun için başkanlığa aday olduk.

Esnaflarımız “Değişimden” Yana Olduklarını Söylüyor. 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan ve her geçen gün esnafın kalbinde ve fikrinde yer alan Tezcan Göktepe çalışmalarını Çarşı Caddesinde sürdürüyor. Berberinde ekibi ile birlikte esnafları tek tek ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi aktaran ve destek isteyen başkan adayı Göktepe, “Fethiye esnafı  mevcut yönetim tarafından yıllardır yalnız bırakıldı. Dolayısıyla sorunlar da birikti. Fethiye Esnafı bu ilçenin mihenk taşlarıdır. Sadece seçim zamanı hatırlanan üye vasfından çıkarıp, her esnaf kardeşimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz.  Ben ve ekibim, iyi ve kötü günde, gecesinde gündüzünde her zaman ve her yerde yanlarında olacağız. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Bu gün yarın, derken 16 yıl geçmiş. Ama daha fazla kayıp vermemek adına esnaflarımızdan “Değişim İçin” destek olmaları için projelerimizi anlatıyoruz. Yaptığımız projelerde esnafımız tarafından taktir ediliyor. Yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz. Unutulanları hatırlatıyoruz. Daha seçim çalışması yaparken bazı olumsuzlukları oldurmaya başladık. Artık günüz Türkiye’sinde ve ilçemizde her şey çok farklı olacak.  Takdir onların. Esnafımız takdirini, kaderini, çözümünü sandık başında belirleyecektir” diye konuştu.

“Esnafımız Projelerime Beğeniyor”

Seçim çalışmalarında tempoyu her geçen gün biraz daha arttırdıklarını ifade eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Seçim çalışmaları kapsamında her gün esnaflarımız ile bir araya geliyoruz. Onları dükkanlarında ziyaret edip hasbihallerde bulunuyoruz. Bilindiği üzere projelerimizin bir çoğunu geçtiğimiz aylarda açıklamış ve broşürlerle de esnaflarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki projelerimizi gören esnafımız doğru yolda olduğumuzu belirtiyorlar. Açıkladığımız bu projelerin hiç birisi hayal ürünü değil. Her birisi kolay bir şekilde yapılarak esnafımızın hizmetine sunulacak projeler. Ben ve arkadaşlarım bize görev verildiği taktirde bu projeleri bir an önce uygulayacak ve esnafımızı rahatlatacağız. Kayıp geçen günleri hızlı bir şekilde telafi edebilmek için destek ve oy istiyoruz” dedi.

Biz Rakip Değiliz, “İyi Yönetmeye Talibiz”

Mevcut yönetimin yıllardır esnafla ilgilenmediğini gittiğimiz, geldiğimiz yerlerde söylüyorlar diyen Başkan Adayı Göktepe, “Bizim amacımız hiçbir şekilde kimseyi rencide etmek veya arkasından vurmak değil. Ama bazı gerçekleri de konuşmak gerekliği hasıl oluyor. Bu gerçekleri de öldüğümüzde söyleyecek değiliz. Daha önce karşılarına aday çıkmadığı için, esnafımız ile ilgilenilmemiş. Bizim hedefimiz bu kötü alışkanlıklara dur demek için göreve talip olduk. Mevcut yönetim rahatsız olduğunu duyuyoruz. Her kesin bir sınavı vardır. 16 yıllık sınavın sonucu sandıktır. Bu değerlendirmeleri kim yapar, esnaf odasının değerli üyeleri yapar. 16 Yılın hesabı, adı ESNAF HASTANESİ olan ama esnafımıza kısıtlı yapılan indirimler. Zor döneminde yapabileceğimiz bu kadar demelerin değerlendirmesini mağdur olan esnafımız verecektir. Biz RAKİP DEĞİLİZ. Biz İyi Yönetilmeyen esnaf Odamızı İYİ YÖNETMEYE TALİBİZ. Onun için başkanlığa aday olduk. Boş konuşmaya değil, hizmet etmeye talip olduk. Kişinin aynası yaptığı işidir. Onlar ne yapmış 16 yılda biz ne yapacağız hepsi yazılı broşürümüzde. Aday olmak kolay ama hizmet etmek zordur. Seçimle geliriz, esnafıma verdiğimiz sözleri tutarız. Bu günlere gelirken boynumuzu yere eğecek bir kusurumuz yoktur. Bize görev verilir ise Esnaflarımızın da  boynu yere eğdirmeden görevimizi tamamlamak en büyük hedefimiz olacaktır. Allah utandırmasın. Tüm esnaflarımıza bu zor günlerde bol kazançlar diliyorum”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir