Hamza Özkaraca ve Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Hamza Özkaraca ve Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Karaçulha Gönülleri Derneği, Hamza Özkaraca’nın Ölüm Yıldönümü ve Aziz Şehitlerimiz Anısına Mevlid-i Şerif Programı düzenledi.

Karaçulha Gönülleri Derneği, Hamza Özkaraca’nın Ölüm Yıldönümü ve Aziz Şehitlerimiz Anısına Mevlid-i Şerif Programı düzenledi.Fethiye’nin en aktif dernekleri arasında yer alan Karaçulha Gönüllüleri Derneği, koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybeden dernek üyesi Hamza Özkaraca’nın birinci ölüm yıldönümü ve Şehitler anısına  dernek binasında lokma döktürüp, Mevlid-i Şerif Programı düzenledi. Mahalle halkınında katılım gösterdiği programa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi oldu.

Dernek Başkanı Halil Hancı yaptığı açıklama da “Ülkemizde dahil olmak üzere tüm Dünya ülkeleri Covid-19 salgını ile mücadele ediyor. Bu süreçte çok sevdiğimiz canlarımızı ve kanlarımızı toprağa verdik. Bunlardan bir tanesi de derneğimizin çok sevilen ve sayılan üyesi Hamza Özkaraca kardeşimizdi. Oda bu salgına yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Onu hiçbir zaman unutmadık ve asla unutmayacağız. Onun ölüm yıldönümünde anmak ve Aziz Şehitlerimizin Anısına böyle bir lokma ikramında bulunmak istedik. Katılan, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber-Hakan AYKIRI

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir