Fethiye’nin Sultanları Kaybetti 1-3

Fethiye’nin Sultanları Kaybetti 1-3

Sigorta Shop Kadınlar 1.Ligi A grubu karşılaşmasında Fethiye Bahçeşehir Koleji Kadın Voleybol takımı Fenerbahçe Terrazzo’ya evinde 3-1 kaybetti.

Fethiye Beşkaza Spor salonunda oynanan karşılaşmayı Fethiye Fenerbahçe taraftarlar derneği başkanı Cihan Ünal, Fethiye Bahçeşehir Spor kulübü başkanı İbrahim Erden’in yanı sıra Voleybol severler de izledi.

Fethiyenin sultanları maça İpek, Jeane Mea,Tuğba, Gülem,Şafak ve Buse Gül ile başlarken Fenerbahçe Terrazzo Ece Su,DenizEce,Selen,Miray,Nil ve Selin ile başladı. Fethiye’nin sultanları seyircisinin desteği ile iyi bir performans ortaya koysada ilk seti 24-26 kaybetti.

Fethiyenin sultanları ikinci sette Meltem, BuseDoğan,Elif ve Dilara’nın da ortaya koyduğu iyi oyun sırasında sert bir smaç karşılayan Buse Doğan bu sette sakatlandı.Salonda sağlık görevlisi ve ambulans olmayınca genç sporcu büyük acı çekti.İlk belirlemelere göre ayak bileği kırılan Buse Doğan için 15 dakika ambulans beklendi.Sakatlık nedeniyle oyun bir süre durdu.Buse Doğan ambulansla hastaneye kaldırıldı.Fethiye’nin sultanları bu sakatlık nedeniyle ikinci seti 22-25 kaybetti.Üçüncü sette rakibine göre daha üstün bir oyun koyan Fethiye Bahçeşehir Koleji bu seti 25-23 kazandı.Dördüncü sette Fenerbahçe Miray,Seher ve Ece Deniz’in smaçlarıyla baştan sona önde götürüp bu seti 25-21 kazanınca Fethiye Bahçeşehir Koleji kadın voleybol takımı karşılaşmayı 3-1 kaybetti.Fenerbahçe Terrazzo Fethiye’den galibiyetle ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir