Milyonların Hayali Satışa Çıktı

Milyonların Hayali Satışa Çıktı

Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin satışına Fethiye’de de başlandı. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet  ise 30 TL olarak satışa sunuldu. Bu yılbaşı büyük ikramiye 120 milyon TL olarak belirlendi. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

Bir ay boyunca bayilerde alıcısını bekleyen Milli Piyango, yine vatandaşlar için bir umut, gelecekle ilgili hayallerin kurulacağı bir araç olacak.

Büyük İkramiye 120 Milyon Lira

Milli Piyango 2022 Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiye 120 milyon lira olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye miktarının ise 670 milyon 760 bin lira olacağı açıklandı.

Yılbaşı çekilişinde satışa çıkan Milli Piyango biletlerinde tam bilet 120 lira, yarım bilet 60 lira ve çeyrek bilet 30 liradan satılıyor. Fethiye’de  çok sayıda sabit bayinin vitrinlerini, seyyar satıcıların tezgahlarını yılbaşı biletleri süslüyor.

Milli Piyango Yılbaşı biletlerinin satışına başlayan Fethiye’nin uğurlu piyango bayii Nazmi Kocatepe “Her yılbaşı olduğu gibi Milli Piyangonun bu yılki yılbaşı özel çekilişi  biletlerini satışa çıkardık. Vatandaşlarımız en çok çeyrek bilet satın alıyor. Çeyrek biletler bir an önce  tükenmeden almalarını tavsiye ederim. Geçtiğimiz yıl elinde yılbaşı bileti olup ta amorti çıkan veya ikramiyelerini almayanlar en geç 15 Aralık 2021 tarihine kadar biletlerini değiştirmeleri gerekmektedir. Geçen yıl 100 TL. olan tam bilet bu yıl 120 TL.’den, 50 TL. olan yarım bilet 60 TL.’den ve 25 TL. olan çeyrek bilette 30.TL.’den satılmaktadır. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yılların Milli Piyango bayisi Nazmi Kocatepe vatandaşlara seslenerek;  Fethiye’nin yerli Milli Piyango bayilerini tercih etmelerini istedi.

Kocatepe açıklamasında “3 yıl önce kaybetmiş olduğum benim gibi milli piyangocu olan eşim Nilgün Koacatepe hatırasına Milli Piyangoculuğa devam etmekteyim. Fethiye halkına çok uzun yıllardır hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. Rahmetli eşim ile birlikte bir çok defa Fethiye’ye büyük ikramiyeler kazandırdık. Satmış olduğum biletlerden 1996 yılında  400.000 TL., 2006 yılında 5 Milyon TL. ve 3 Milyon TL., 2012 yılında 2 Milyon TL., 2017 yılında 2.5 Milyon TL. ve 2018 yılbaşı özel çekilişinde ise 2.5 Milyon TL.  ikramiye verdik. Bu sene de İnşallah büyük ikramiyeyi Fethiye’ye veririz, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Son yıllarda Milli Piyango’nun büyük ikramiyesini kazananlar hiç ortaya çıkmadı. Bu yıl 120 milyon lira kimin hayatını değiştirecek, onu da 31 Aralık akşamı göreceğiz.Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir