Fethiyeli Hatice, Balkan 3.’sü Oldu

Fethiyeli Hatice, Balkan 3.’sü Oldu

26-28 Kasım tarihleri arasında Hırvatistan’ın Rijeka kentinde yapılan 21. Ümit Genç U-21 Balkan Karate Şampiyonasında Türkiye’yi Gençler 48 kiloda temsil eden Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan, Balkan 3.’sü oldu.

Genç sporcu “Türkiye ve Fethiye’yi Balkan Şampiyonasında madalya almaktan çok mutlu oldum” diye konuştu.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Milli Takım sporcusu Hatice Sena Kayacan, ilk kez katıldığı 21. Ümit Genç U-21 Balkan Şampiyonasında 48 kiloda Balkan 3.’sü oldu. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milli Takım Antrenörü Reyhan Koşar Kıvrak’ın da görev aldığı Hırvatistan’ın Rijeak şehrindeki Balkan Şampiyonasında 48 kiloda Hatice Sena Kayacan’ın 3. Olması sevinçle karşılandı. Genç sporcu Hatice Sena Kayacan; “Hocalarımız iyi çalıştırmıştı. Şampiyonada ülkeme madalya kazandırdığım için mutluyum. Daha iyi dereceler yapmak için çok daha fazla çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise; “Sporcumuz Balkan 3.’sü oldu. Türkiye’yi gururla temsil etti. Başarısını ve ailesini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir