Otizmli Recep’e Polisten Büyük Jest

Otizmli Recep’e Polisten Büyük Jest

Fethiye’de  polis ekipleri 3 Mart Dünya Engelliler Günü’nde, otizmli Recep Camuz’a (9), oyuncak hediye ederek  evinde ziyaret etti.

3 Mart Dünya Engelliler Günü kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye’nin Karaçulha Mahallesinde ailesi ile ikamet eden 9 yaşındaki otizmli Recep Camuz ve ailesini ziyaret ederek farkındalık yaratmak istediler. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği komiseri Gökhan Kam ve beraberindeki polisleri otizmli Recep’in annesi Ayşegül Camuz ve Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli karşıladı.

Komiser Gökhan Kam, küçük Recep’e oyuncak ve çeşitli hediyeler verirken, uzun süre Recep ile birlikte sohbet etti.

Otizm hastası Recep’e polis üniforması da giydiren Trafik Tescil Büro Amirliği komiseri Gökhan Kam, “Tüm bireyler olarak hepimiz birer engelli olma adayıyız. Hiç kimse engelini hayatta kendisi seçmiyor. Toplum olarak onları tüm yaşam alanlarının içerisinde tutmalıyız. Bu anlamda İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak engellere farkındalık yaratmak adına otizmli Recep kardeşimizi ziyaret ettik”  dedi.

“Bu Zor Günde Çocuğum Da Ben De Çok Sevindik”

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ziyaretlerinde dolayı teşekkür eden anne Ayşegül Camuz ise, “Recep’in polisliğe karşı aşırı bir ilgisi var. Bu güzel günde de polis arkadaşlarımızın ziyareti bizleri çok sevindirdi. Ama en çok bir tanecik oğlum Recep çok sevindi. Bu anlamda ziyaretlerinden dolayı tüm polis ekiplerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir