Başkan Bakırcı “Hedefimiz Bir Üst Lig”

Başkan Bakırcı “Hedefimiz Bir Üst Lig”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırsı Fethiyespor Karşıyaka maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Başkan Bakırcı ‘Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz’ dedi.

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor evinde oynadığı  Karşıyaka maçını 1-0 kazandı.Bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda puan kaybetmeyen Fethiyespor’da yüzler gülüyor.Karşıyaka maçı sonrasında Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.Taraftarların çağrısına cevap veren Başkan Bakırcı taraftarlarla sohbet etti.
Karşıyaka maçını kazandıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada “Bir maç daha bitti. Mutluyuz. Bu yağmura rağmen bu kadar seyirci bizi çok mutlu ediyor. Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz. Taraftarlarımız da bize en büyük desteği veriyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Burası Fethiye bizim evimiz kaybetmeyeceğiz”diye konuştu.
Maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Fethiyespor’un tek golünü kaydeden Ali Han Tuncer’in duru hakkında da bilgi veren Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı “Ali Han’ın durumu iyi.Çok önemli bir sakatlığı olmadığını düşünüyoruz”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir