Pazar Esnafı 19 Ocakta Sandık Başına Gidecek

Pazar Esnafı 19 Ocakta Sandık Başına Gidecek

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odasının genel kurulunu 19 Ocak Çarşamba günü Çalış Aymes Hotel de yapılacağını belirterek, “Güzel işlere imza attık. Tekrardan göreve talip olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası üyelerinin yeni başkanlarını seçecekleri tarih açıklandı. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, başkanlığında yönetim kurulu üyeleri toplanarak seçim tarihi belirledi. Toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Hıra, aday olan diğer arkadaşlara başarılar diledi. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar odası Başkanı Adem Hıra açıklamasında; “19 Ocak tarihinde yapılacak olağan genel kurulumuzda esnaflarımızın takdiri ve prensipleriyle tekrardan göreve talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Diğer aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Genel kurulumuzun şimdiden meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, işlerinde başarılar dilerim.“ dedi.

Hıra, “ Güzel Günler Yakındır”

Geçen görev süresince pazar esnafına yönelik hizmetler yaptıklarını ifade eden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar odası Başkanı Adem Hıra ,“Biz yapacak olduğumuz hizmetleri ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek onlara desteğinin gücünü alarak esnaflarımıza bir takım hizmet yapmaya çalışan kuruluşlarız. Burada bizim en büyük beraber çalıştığımız kuruluşlarımızın bir tanesi de belediyemizdir. Belediyemiz aracılığıyla hedefimiz açık alan iki Pazar yerimizin kapatılması yönündeydi. Bir tanesi şuanda kapatıldı. 2022 yılının program içerisinde de Foça pazarımızın planlamasının yapılacağı söylendi. Önümüzdeki süreçte oradaki pazarımızı kapataraktan, Fethiye merkezde imarlı olan pazarlarımızdan açık Pazar kalmayacaktır. Esnaflarımız daha rahat bir şekilde ticari faaliyetlerine devam edeceklerdir. Kongremiz Aymes Otel’de yapılacaktır. Geri planda daha güzel günler yakındır diye düşünüyoruz” dedi.Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir