MHP’li  HeyetFethiye’li Gazilerin Sorunlarını TBMM’ye Taşıdı

MHP’li  HeyetFethiye’li Gazilerin Sorunlarını TBMM’ye Taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisinin “Adım Adım Anadolu” projesinin Fethiye programı için Fethiye’ye gelerek, program öncesi Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, dernek başkanı Namık Ünal’ın talep ve isteklerini Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye’ye çıkartma yapan MHP heyeti, bir dizi ziyarette bulunup, sorunları ve talepleri dinlemişti.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve kalabalık bir heyetle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine de yapılan ziyarette, Dernek Başkanı Namık Ünal, sorunları MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’na aktarmıştı. Vahapoğlu gaziler ve şehit ailelerinin taleplerini TBMM Başkanlığına yazılı olarak sundu. MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Derneği ziyaret ederek, bu taleplerin TBMM Başkanlığına iletildiğini söyledi.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura konu hakkında yaptığı açıklamada;  “5 Aralık 2021 tarihinde Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptığımız ziyarette dernek başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulunun talepleri MHP Bursa Milletvekilimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu tarafından dinlenmiş, gaziler ve şehit ailelerinin bu talepleri, TBMM Başkanlığına yazılı olarak sunularak, anayasamızın 98. ve iç tüzüğün 100. maddeleri uyarınca meclis başkanlığına arz edilmiştir” dedi.

MHP’li Cura ayrıca; “Gaziler arasındaki maaş farklılıklarının giderilmesi, haksızlıkların ortadan kaldırılması için MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaları Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne iletmek üzere maktu olarak MHP Fethiye İlçe Başkanlığına göndermiş olup, İlçe Başkanlığı olarak ta Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğimize ziyarette bulunup dernek başkanımız ve yönetim kuruluna MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’nun çalışmasını aktarıp sorunların takipçisi olduğunu ifade ettik” şeklinde konuştu.Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir